OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao – Uspjeh novog poslovnog projekta, zavisiće od toga kako ćete se krajem perioda, u vrijeme punog Mjeseca, postaviti prema novim poslovnim partnerima. Aspekti retrogradnog Merkura u vašem znaku, vladaoca astroloških polja posla i nervnog sistema, opominju da bi trebalo da obratite više pažnje na odnos sa saradnicima. Poslušajte savjet Blizanca.

 Ljubav – Vladalac polja partnerskih odnosa, Venera, 31. marta, ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi i odmah počinje da obrazuje harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Marsom, planetom seksualnosti, zbog čega ćete najverovatnije privući pažnju neke Vage. Jedan Strijelac misli na vas, a Lav vam šalje SMS.

Zdravlje – Posjetite zubara.

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao – Retrogradni hod Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, koji obrazuje neharmoničan aspekt sa Marsom, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove. Jupiter, simbol inostranstva, u retrogradnom hodu preko znaka novca, opominje da izbjegavate dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima, ako se bavite zanimanjem koje ima veze sa umjetnošću ili medijima.

Ljubav – Ulaskom vašeg vladaoca Venere u vaš znak, krajem perioda, postajete omiljeniji i popularniji, naročito u društvu suprotnog pola. U vrijeme punog Mjeseca, oko 31. marta, vašu pažnju može da privuče neki Rak sa kojim će da vas upozna neki kolega ili saradnik.

Zdravlje – Provjerite štitnu žlijezdu.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao – Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija, u kvadratu sa Marsom u astrološkom polju finansija, upozorava da pažljivije rukujete novcem, naročito ukoliko poslujete sa partnerima iz zemalja njemačkog govornog područja. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da poslušate savjet jedne Vage.

Ljubav – Početkom nedjelje, možete da impresionirate nekog Ovna ili Vodoliju, ako ste zbog posla prisutni u medijima ili se bavite umjetnošću ili sportom. Sredinom perioda, moguća je obnova veze sa nekim ko vam je nekada mnogo značio. Pun Mjesec, oko 31. marta, na nekom skupu ili kraćem putu, donosi vam susret sa Lavom.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao – Pozicija retrogradnog Merkura u neharmoničnom aspektu sa Marsom, opominje da budete oprezniji, ako imate zakazano ročište na sudu ili se bavite zanimanjem zbog kojeg se češće pojavljujete u javnosti. Sredinom perioda, uspostavljate bolju komunikaciju sa saradnicima, a krajem perioda, Bik vam pomaže da proširite saradnju sa strancima.

Ljubav – U drugoj polovini nedjelje, pozicija Venere, planete ljubavi, povoljno utiče na vaš odnos sa Bikom ili Vagom. Ako ste slobodni, 31. marta, kada je vladalac vašeg znaka Mjesec pun, očekuje vas susret sa Rakom ili Ribama. Pokažite više razumijevanja za partnera, ako ste u braku ili dužoj vezi.

Zdravlje – Izbjegavajte previše začinjenu hranu.

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao – Retrogradni Merkur, vladalac astrološkog polja posla, obrazuje kvadrat sa Marsom u Jarcu, zbog čega biste morali da budete oprezniji ako pregovarate o nastavku saradnje sa partnerima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. Oko 31. marta, kada je Mjesec pun, povedite više računa o tome šta i kome pričate na poslu.

Ljubav – U drugoj polovini perioda, mogli biste da uđete u vezu sa nekim čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima u inostranstvo, ako ste žena. Venera, vladalac polja posla, 31. marta ulazi u znak Bika, kada na nekom poslovnom sastanku možete da upoznate šarmantnu osobu. Jedna Vodolija misli na vas, Ovan vam šalje SMS.

Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

 

DJEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao – Vaš vladalac Merkur, simbol komunikacija i poslovnih kontakata, retrogradnim hodom prelazi preko Urana u vašoj astrološkoj kući opasnosti i prepreka, pa izbjegavajte rizične finansijske transakcije. Ukoliko poslujete sa strancima iz Njemačke, Austrije ili Švajcarske, bilo bi dobro da se konsultujete sa nekim pravnikom ili advokatom.

Ljubav – U prvoj polovini perioda, partner očekuje da mu posvetite više pažnje i vremena. Venera, planeta ljubavi i novca, 31. marta, ulazi u vaše devetu kuću pa preko posla možete da upoznate nekoga ko često putuje ili živi u inostranstvu. Jedan Rak misli na vas, a Djevica vam šalje SMS.

Zdravlje – Provodite više vremena više u prirodi.

 

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao – Početkom perioda, mogli biste da postignete dogovor o isplativom poslovnom aranžmanu sa nekim Rakom ili Škorpijom. Aspekti retrogradnog Merkura upozoravaju da bi trebalo da pripazite šta izjavljujete pred kolegama i saradnicima. U drugoj polovini perioda, poslušajte savjet Strelca ili Vodolije.

Ljubav – Oko 31. marta, kada je Mjesec pun, veće su šanse da uđete u tajnu vezu sa šarmantnom osobom koja se zbog posla češće pojavljuje u javnosti. Vaš vladalac Venera, krajem perioda, ulazi u Bika, zbog čega vas očekuje strastveni susret sa nekim ko se bavi umjetnošću ili sportom. Povedite više računa kako ne biste narušili odnos sa jednom Djevicom.

Zdravlje – Izbacite slatkiše.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao – Bik, Vaga ili Ribe, oko 31. marta, kada je Mjesec pun, mogu da se pokažu kao privrženi i odani saradnici. Sredinom perioda, poslušajte savjet jednog Strijelca. Pozicija Merkura, vladaoca vaših astroloških polja više sile i posla, u drugoj polovini perioda, upozorava da bi bilo pametnije da izbjegavate rizične finansijske transakcije.

Ljubav – Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašom astrološkom kućom ljubavi, krajem nedjelje ulazi u znak Bika, obrazujući trigon sa vašim vladaocem Marsom, pa partner može da vas iznenadi strastvenim izlivom emocija ili pozivom za odlazak na zajednički put. Jedna Vodolija misli na vas, a Jarac vam šalje SMS.

Zdravlje – Čuvajte se sportskih povreda.

 

STRIJELAC (22. 11 – 21.12)

Posao – Tokom ovog perioda, iskoristite direktan hod Plutona, simbola novca, preko astrološkog polja prepreka, ako planirate podizanje kredita ili neku drugu finansijsku transakciju. Venera, planeta ljubavi, 31. marta, ulazi u vaše šesto astrološko polje, pa možete da upoznate osobu čije zanimanje podrazumijeva uniformu.

Ljubav – Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Venere, planeta ljubavi, hedonizma, putovanja i inostranstva, krajem perioda, donosi mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom. Krajem nedjelje, sasvim neočekivano, može da vas privuče neko ko nije vaš tip ali će vas osvojiti svojom neposrednošću i načinom razmišljanja.

Zdravlje – Promjenite način ishrane.

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao – Mars, planeta agresivnosti u vašem znaku, u kvadratu sa retrogradnim Merkurom, simbolom komunikacija, upozorava da bi tokom ovog perioda bilo bolje da izbjegavate konflikte sa saradnicima, kao i potpisivanje važnih ugovora. Iskoristite direktan hod Plutona, simbola novca i moći, preko vašeg znaka, ako planirate podizanje kredita.

Ljubav – Pozicija jednog od vaših vladalaca, Urana, najavljuje iznenadno razdvajanje od partnera, zbog više sile. Venera, planeta ljubavi, krajem perioda, ulazi u polje ljubavi donoseći vam susret sa jednim Bikom. Oko 31. marta, kada je Mjesec pun, trebalo bi da povedete više računa o partnerovim željama.

Zdravlje – Tegobe sa zglobno koštanim sistemom.

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao – Tokom ovog perioda, ojačana pozicija Venere, planete novca, najavljuje nove šanse za saradnju sa arapskim zemljama, naročito ukoliko se bavite privatnim poslom. Krajem nedjelje, možete da dobijete isplative ponude od poslovnih partnera iz zemalja njemačkog govornog područja. Novac stiže, ako se bavite umjetnošću ili IT tehnologijama.

Ljubav – Oko 31. marta, kada je Mjesec pun, očekuje vas strastveni susret sa harizmatičnom osobom, moguće nekim Bikom ili Škorpijom. U prvoj polovini perioda, jednom Ovnu ili Strijelcu, može poći za rukom da vas šarmira već na prvi pogled. Krajem nedjelje, partner može da bude razočaran, zbog vašeg ponašanja prema njemu.

Zdravlje – Posjetite zubara.

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao – Trigon između vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, može da vam donese zaradu, preko nekog posla sa partnerima iz prekookeanskih zemalja. Bićete uspješni, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, medicinom ili naučno istraživačkim radom. Sredinom perioda, moguć prelazak na bolje plaćeno radno mjesto.

Ljubav – Već početkom nedjelje, očekuje vas romantičan susret sa jednom Škorpijom o kojoj razmišljate već neko vrijeme, naročito ako ste žena. Na kraćem putu u inostranstvu ili nekom seminaru, možete da upoznatete osobu koja radi u turizmu, marketingu ili medijima. Jarac misli na vas, a Rak vam šalje SMS.

Zdravlje – Mogući problemi zbog zadržavanja tečnosti u organizmu.