OVAN (21. 3 – 20.4) 

Ljubav – Krajem maja, izbjegavajte rasprave sa partnerom. Na nekom putu, u prvoj polovini juna, možete da upoznate atraktivnu osobu koja se bavi umjetnošću ili sportom. Poslije 13. juna, neharmonični aspekti Venere sa Uranom i retrogradnim Saturnom, mogu nepovoljno da utiču na vaš emotivni život.

 Posao – Trigon između Merkura u astrološkom polju posla i Plutona, jednog od vladalaca vašeg znaka, do 28. maja, povoljno utiče na vašu profesionalnu poziciju. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 13. juna, pripazite na odnos prema saradnicima. Zbog kvadrata između vašeg vladaoca Marsa i retrogradnog Jupitera, poslije 10. juna, izbjegavajte rizične finansijske transakcije. U vrijeme punog Mjeseca, oko 29. maja, možete da očekujete priliv novca.

Zdravlje – Glavobolja.

BIK (21. 4 – 21.5)

Ljubav – Pozicija Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, donosi vam udvaranje nekoga koga poznajete preko posla. Na nekom poslovnom skupu, krajem maja, možete da upoznate harizmatičnu osobu. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 13. juna, očekuje vas susret sa mlađom osobom. Venera obrazuje neharmonične aspekte kvadrat sa Uranom i inkonkunkciju sa retrogradnim Saturnom u Jarcu.

Posao – U vrijeme punog Mjeseca, oko 29. maja, finansijska situacija kreće nabolje. Napet aspekt između Merkura i Urana upozorava da budete oprezniji, ako ste učesnik u sudskom sporu. Merkur u vašem znaku upozorava da izbjegavate kupoprodaju nekretnina, potpisivanje važnih ugovora, sklapanje dogovora i nepotrebne troškove. Čuvajte telefone, kartice, ključeve i druge vredne sitnice.

Zdravlje – Podložnost povredama.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Ljubav – Do 12. juna, neko može da širi neistine o vama što se neće dopasti vašem partneru. Ulaskom Venere u Lava, u poslednjoj sedmici perioda, vaš emotivni život postaje raznovrsniji, naročito ako ste majski Blizanac. Sredinom juna, na nekoj proslavi možete da upoznate mlađu osobu. Krajem perioda, moguć ulazak u tajnu vezu sa atrakativnom osobom, ako ste muškarac.

Posao – Vaš vladalac Merkur ulazi u vaš znak 29. maja i obrazuje trigon sa Marsom, što vam donosi zaradu. Period poslije 6. juna, nije povoljan za pokretanje privatnog posla. Kuća finansija opterećena je retrogradnim Saturnom i retrogradnom Plutonom, pa izbjegavajte nepotrebne troškove, naročito poslije 12. juna.

Zdravlje – Nesanica.

RAK (21. 6 – 22.7)

Ljubav – Sa Venerom, planetom ljepote u vašem znaku, do sredine juna bićete u centru pažnje, naročito suprotnog pola. Krajem maja, jedan Jarac će pokušati da stupi u kontakt sa vama. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 13. juna, moguć je ulazak u vezu sa nekim ko se bavi umjetničkim zanimanjem ili nosi uniformu na radu.

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 22. maja, možete da obnovite saradnju sa strancima. U vrijeme punog Mjeseca, oko 29. maja, očekuju vas novčani dobici. Pozicija Merkura do sredine juna upozorava da obratite pažnju na finansije i konkurenciju. Poslije 12. juna, povedite više računa o svojim izjavama, naročito u društvu kolega ili saradnika.

Zdravlje – Rekreirajte se.

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Ljubav – Već početkom perioda možete da upoznate nekog Blizanca ili Vodoliju. Simbol komunikacija, Merkur pod uticajem Urana, vladaoca polja ljubavi, do kraja maja, nepovoljno utiče na vaš odnos s partnerom. Poslije 13. juna, kada Venera ulazi u vaš znak, mnogi će poželiti da se nađu u vašem društvu. Krajem perioda, na kraćem putu, očekuje vas susret sa Ovnom.

Posao – Već početkom perioda, bićete u prilici da dosta zaradite, ako se bavite umjetnošću ili sportom. U vrijeme punog Mjeseca u sekstilu sa Uranom, krajem maja, možete da očekujete novčane dobitke. Poslije 10. juna, aspekt Marsa sa retrogradnim Jupiterom, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove.

Zdravlje – Promjenite način ishrane.

DJEVICA (23. 8 – 23.9)

Ljubav – Tranzit vašeg vladaoca Merkura preko Raka, do 12. juna, donosi vam prijatne susrete i poznanstva na kraćim putovanjima. Ako ste muškarac, oko 21. maja, možete da upoznate nekog Raka. Tranzit Marsa preko Vodolije, donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa osobom koju poznajete preko posla.

Posao – U prvoj dekadi perioda, čuvajte se da ne postanete žrtva nečije spletke ili intrige. Poslije 29. juna, Mars u vašoj astrološkoj kući karijere, najavljuje mogućnost uspostavljanja saradnje sa partnerima iz zemalja engleskog jezičkog područja i Italije. Poslije 10. juna, izbjegavajte konflikte s kolegama, kao i nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Zdravlje – Budite oprezniji u saobraćaju.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Ljubav – Pozicija Marsa, vladaoca astrološkog polja ljubavi, najavljuje uzbudljiv period na emotivnom planu. Krajem maja, mogu da vam se dopadnu dve zanimljive osobe. U vrijeme punog i mladog Mjeseca, oko 29. maja i 13. juna, moguće poznanstvo sa mlađom osobom. U poslednjoj nedjelji perioda, Venera ulazi u Lava donoseći vam poznanstvo preko interneta.

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 22. maja, budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora. Krajem maja, možete da očekujete priliv novca preko nekog honorarnog posla. Aspekti Merkura, planete komunikacija, koja upravlja poljima inostranstva i podsvijesti, u drugoj polovini perioda, donose vam nove aranžmane sa strancima.

Zdravlje – Nesanica.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Ljubav – Pozicija vašeg vladaoca Marsa u vašem četvrtom astrološkom polju, upozorava da tokom ovog perioda izbjegavate rasprave sa partnerom i članovima porodice. Aspekti Venere, planete ljubavi, krajem maja, donose vam susret sa umjetnikom, a sredinom juna, sa nekim s kim ste nekada bili veoma bliski.

Posao – Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja finansija najavljuje novčane dobitke i mogućnost uspostavljljanja saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Napeti aspekti sa Uranom, planetom više sile, opominju da izbjegavate rasprave sa saradnicima. U vrijeme punog i mladog Mjeseca, oko 29. maja i 13. juna, možete da očekujete finansijske dobitke.

Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.

STRIJELAC (22. 11 – 21.12)

Ljubav – Pozicija Marsa u astrološkoj kući nervnog sistema, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ali i članovima porodice. U vrijeme mladog Mjeseca, 13. juna, kada i Venera ulazi u znak Lava, moguć je susret sa osobom koja vam je nekada bila jako draga. U poslednjoj nedjelji perioda, na nekom predavanju ili sportskom događaju, možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu.

Posao – Trigon između planeta bogatstva i inostranstva, Jupitera i Neptuna, vladalaca vašeg znaka, donosi vam profesionalni uspjeh i finansijsku satisfakciju, naročito ako se bavite umjetnošću ili sportom. Poslije 10. juna, trebalo bi da izbjegavate rasprave sa šefovima, kao i nepotrebne troškove.

Zdravlje – Promjenite način ishrane.

JARAC (22. 12 – 29.1)

Ljubav – Neharmoničan aspekt između Venere i vašeg vladaoca retrogradnog Saturna u vašem znaku, u prvoj polovini perioda može da vam donese zahlađenje odnosa sa partnerom. Poslije 13. juna, očekuje vas strastveni susret sa nekim vodenim znakom. Jedna Riba vam šalje SMS, dok Rak pokušava da privuče vašu pažnju.

Posao – U vrijeme punog Mjeseca, 29. maja, veće su šanse da zaradite preko saradnje sa strancima. Mars, simbol akcije, u astrološkom polju posla, donosi vam novčane dobitke preko poslova sa strancima. Pozicija Merkura najavljuje pregovora o nekom novom poslu sa starim partnerima. Do 28. maja, povedite više računa o dokumentaciji i vrijednim predmetima.

Zdravlje – Izbjegavajte alkohol.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Ljubav – Sa Marsom u vašem znaku, raste i vaša popularnost kod suprotnog pola, ako ste muškarac. Ulazak Sunca, vladaoca astrološkog polja ljubavi, 21. maja, u Blizance, donosi vam nove susrete i poznanstva sa inetersantnim osobama. Na kraćem putu u inostranstvu, poslije 10. juna, možete da uđete u vezu sa osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu.

Posao – Do 28. maja, izbjegavajte rizične finansijske transakcije. U vrijeme punog i mladog Meseca, oko 29. maja i 13. juna, bićete uspješni ako radite u medijima, turizmu, marketingu. Pozicija Merkura, sredinom juna, upozorava da dobro razmislite pre donošenja neke odluke. Ako dobijete ponudu za neki nov posao, prihvatite je.

Zdravlje – Oprezno u saobraćaju.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Ljubav – Početkom perioda, možete da se nađete pred donošenjem važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato, dobro razmislite. Pozicija Marsa, planete seksualnosti, krajem maja, najavljuje mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa zauzetom osobom. Aspekti Merkura, vladaoca astrološkog polja partnerskih odnosa, donose mogućnost poznanstva sa mlađom osobom na nekom javnom mjestu.

Posao – U vrijeme punog Mjeseca, oko 29. maja, veće su šanse da zaradite preko kupoprodaje nekretnina. U vrijeme poslednje Mjesečeve četvrti, 6. juna, moguć odlazak na neki seminar ili stručno usavršavanje u inostranstvo. U drugoj polovini perioda, nemojte da pozajmljujte novac nikome.

Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.