OVAN (21.3. – 20.4.)

Ljubav – Ove nedjelje ćete biti vrlo šarmantni i zavodljivi, zbog čega će mnogi poželiti da vam se približe kako bi bili u vašem društvu. Na nekom predavanju ili sportskoj tribini, krajem perioda, možete da upoznate Vagu ili Blizanca, ako ste slobodni. Ukoliko ste zauzeti, odvojite vrijeme da otvoreno porazgovarate sa partnerom.

Posao – Zahvaljujući vašoj energičnosti i prodornosti, u ovom periodu možete da realizujete zacrtane planove. Mada će finansijska situacija biti bolja nego što ste očekivali, izbjegavajte nepotrebne troškove. Čuvajte se da ne postanete žrtva spletki ili ogovaranja.

Zdravlje – Uvedite redovne obroke sa dosta barenog mesa i salata, kao i svježeg voća. 

 

BIK (21.4. – 21.5.)

Ljubav – Naglašen znak Škorpije u kome se nalaze Jupiter i Venera, vladalac polja partnerskih odnosa, u prvi plan stavlja vaš odnos sa voljenom osobom. Put u inostranstvo donosi vam strastveni susret sa nekim koga poznajete preko posla. Ako ste slobodni, na službenom skupu očekuje vas susret sa harizmatičnom osobom.

Posao – Vaša pouzdanost i liderske sposobnosti, ove nedjelje dolaze do punog izražaja. Inkonjunkcija između Merkura u Djevici i Urana u vašem znaku, upozorava da izbjegavate podizanje kredita. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 16. septembra, budite oprezniji ako ste učesnik u nekom sudskom sporu.

Zdravlje – Konzumirajte više mliječnih proizvoda i plodova mora.

 

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Ljubav – Sa Venerom u tajanstvenoj Škorpiji, znaku u koji pada vaša šesta astrološka kuća, možete da upoznate osobu sa kojom ćete da uspostavite i poslovnu saradnju. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, sredinom nedjelje, partner namjerava da vas iznenadi nekim poklonom ili putovanjem na zanimljivu destinaciju.

Posao – Vaš vladalac Merkur blizu Sunca povoljno utiče na vaše poslove, čineći vas racionalnijim i prilagodljivijim, naročito ako ste privatnik. Izazovan aspekt sa Uranom upozorava da krajem perioda budete oprezniji ako sarađujete sa strancima. Povedite više računa o tome kako ulažete i trošite novac.

Zdravlje – Oslobodite se „grickalica“ i gaziranih pića.

 

RAK (22.6. – 22.7.)

Ljubav – Pozicija Merkura, planete komunikacija blizu Sunca u Djevici, nagovještava mogućnost susreta sa nekim vodenim ili zemljanim znakom, najvjerovatnije na kraćem putu ili predavanju. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 16. septembra, oslonite se na zdrav razum, a ne na intuiciju.

Posao – Ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem ili ste prisutni u javnosti, zbog posla, mogu da vam se ukažu sjajne šanse. Aspekti sa Uranom upozoravaju da budete oprezniji, ako sarađujete sa strancima iz zemalja njemačkog govornog područja. Povedite računa o dokumentaciji i vrijednim predmetima.

Zdravlje – Na vašem jelovniku trebalo bi da se nađe više grilovanog povrća i barenog mesa.

 

LAV (23.7. – 22.8.)

Ljubav – Venera, planeta ljubavi i novca u astrološkom polju ljubavi i posla, nagovještava mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga ste do sada poznavali uglavnom preko službenih kontakata. Merkur, vladalac polja novca, u napetom aspektu sa Uranom, vladaocem polja ljubavi, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, ali i članovima porodice.

Posao – Harmonični aspekti vašeg vladaoca Sunca i Marsa, simbola uspjeha, ugleda i inicijative, idu vam u prilog ukoliko se bavite zanimanjem zbog koga ste prisutni u javnosti. Saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda. Povedite računa o odnosu prema mlađim saradnicima.

Zdravlje – Jedite više barenog povrća i pijte svježe cijeđene sokove.

 

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Ljubav – U ovom periodu, privlačite pažnju suprotnog pola pa će mnogi poželiti da vam se približe. Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija u astrološkoj kući ličnosti u harmoničnim aspektima sa Marsom, planetom seksualnosti, nagovještava mogućnost strastvenog susreta sa nekim vodenim znakom na službenom putu.

Posao – Odlična moć opažanja i sjajne ideje, aduti su sa kojima ćete pridobiti saradnike ali i nove partnere. Ipak, u prvoj polovini perioda, izbjegavajte rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove, naročito ako planirate kupoprodaju nekretnina ili pokretanje privatnog biznisa.

Zdravlje – Konzumirajte više laganih čorbica od povrća i voćnih salata.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ljubav – Vaš vladalac Venera u astrološkoj kući ljubavi čini vas sentimentalnijim i osjetljivijim. Takođe, veća je mogućnost proširenja porodice. Ako ste slobodni, može da vam se dopadne neki umjetnik, sportista ili dizajner. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, krajem nedjelje izbjegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Posao – Merkur blizu Sunca u kući posla pod uticajem Marsa, simbola akcije, donosi vam profesionalnu satisfakciju. Ako se bavite kreativnim zanimanjem, u prvoj polovini nedjelje ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri. U drugoj polovini perioda, možete da očekujete novčane dobitke.

Zdravlje – Jedite više integralnog pirinča i lisnatog zelenog povrća.

 

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Ljubav – Sa Venerom, planetom ljubavi u vašem astrološkom polju ličnosti možete da obnovite vezu sa bivšim partnerom. Ako ste u vezi sa nekim ko često putuje ili radi u stranoj firmi, mogući su češći rastanci i obrti na emotivnom planu, naročito ako se radi o nekom Lavu ili Ovnu. Sredinom nedjelje možete da uplovite u vezu sa Rakom.

Posao – Vladalac polja finansija, Merkur, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Marsa, donosi vam uvećanje prihoda i mogućnost saradnje sa strancima. Napeti aspekti sa Uranom, simbolom neočekivanih situacija, opominju da izbjegavate stresne situacije i rasprave sa saradnicima.

Zdravlje – Uvrstite u ishranu više namirnica sa sjemenkama i susamom.

 

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav – Planeta ljubavi i ljepote Venera ide ka vašem vladaocu Jupiteru u astrološkoj kući tajni, najavljujujući uzbudljiv emotivni period. Krajem nedjelje, vaš avanturistički duh može da vas odvede u zagrljaj Vodolije ili Lava. Izbjegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao – Poslovna putovanja biće idealna šansa da uvećate prihode, ukoliko se bavite kreativnim zanimanjem. Sredinom perioda, intuicija može da vam pomogne da postignete dogovor o isplativom poslu. Ipak, budite oprezni ukoliko sarađujete sa Bikom, Rakom ili Škorpijom.

Zdravlje – Konzumirajte više integralnog pirinča i barenog mesa i ribe.

 

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ljubav – Skloni ste idealizovanju u ljubavi pa bi ove nedjelje trebalo da se klonite jedne egocentrične Vodolije ili napornog Bika. Venera se približava Jupiteru u 11. polju, zbog čega rastu šanse za ulazak u vezu sa Rakom. Pozicija Merkura može da vam donese kontakt ili poznanstvo sa mlađom ili mladolikom osobom.

Posao – Venera u sekstilu sa vašim vladaocem Saturnom, najavljuje mogućnost saradnje sa strancima, ako vaše zanimanje ima veze sa sportom, naukom ili medicinom. Mars, planeta akcije u astrološkom polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa partnerima iz prekookeanskih zemalja.

Zdravlje – Konzumirajte više mliječnih proizvoda, badema, oraha i biljnih čajeva.

 

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Ljubav – Vaša svojeglava i buntovna priroda može da bude razlog eventualnih nesporazuma sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vatrenom znaku. Venera, planeta ljubavi u astrološkoj kući karijere donosi vam simpatije suprotnog pola na poslu. Krajem perioda, očekuje vas susret sa osobom koja često putuje zbog posla.

Posao – Vaš vladalac Uran u napetom aspektu sa planetom novca, upozorava da izbjegavate sumnjive poslovne aranžmane ili saradnju sa strancima. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 16. septembra, možete da se nadate uvećanju prihoda, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Zdravlje – Orijentišite se na ishranu baziranu na barenom povrću i ribi.

 

RIBE (20.2. – 20.3.)

Ljubav – Sa Venerom, planetom ljubavi u devetoj astrološkoj kući u opoziciji sa Uranom, simbolom iznenađenja, na većem skupu možete da upoznate osobu čije zanimanje ima veze sa medicinom, naučnim radom ili farmacijom. Na kraćem putu u inostranstvu ili predavanju očekuje vas susret sa nekim ko se bavi umjetnošću.

Posao – Vaš vladalac Neptun, planeta inspiracije u trigonu sa Merkurom, donosi vam odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. U drugoj polovini perioda dobijate dvije isplative ponude, od kojih jedna ima veze sa strancima. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 16. septembra, izbjegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje – Jedite više svježeg voća i povrća i pijte biljne čajeve.