OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao – Zbog neharmoničnog aspekta između planeta u vašem znaku i retrogradnog Jupitera, početkom nedjelje, očekuju vas tajni pregovori o ulasku u neki nov aranžman sa Vagom ili Vodolijom. Ukoliko se dvoumite, trebalo bi da poslušate savjet jednog Blizanca. U drugoj polovini nedjelje uspostavljate nove kontakte sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

 Ljubav – Aspekti vašeg vladaoca Marsa, početkom perioda, najavljuju mogućnost poznanstva sa nekim vatrenim znakom, moguće Lavom ili Ovnom. Naglašen znak Jarca u drugoj polovini nedjelje, donosi vam susret sa nekim Lavom na poslovnom sastanku. Jedan Strijelac misli na vas, a Djevica vam šalje SMS.

Zdravlje – Podložnost povredama.

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao – Tokom ove nedjelje trebalo bi da izbjegavate sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Sredinom perioda, finansijska situacija kreće nabolje. Sekstil između retrogradnog Jupitera i planeta u znaku Jarca donosi vam obnovu starih i uspostavljanje novih kontakata sa partnerima iz prekookeanskih zemalja. Poslušajte savjet jednog Raka.

Ljubav – Početkom perioda, izbjegavajte konflikte sa partnerom, naročito ako je u pitanju neka Škorpija. Oko 7. aprila, moguć je susret sa strancem ili nekim čije zanimanje podrazumijeva češća putovanja. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i ljepote, najavljuje ulazak u vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje – Osjetljivo grlo i krajnici.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao – Zbog aspekta između vašeg vladaoca Merkura, planete poslovnih konatakta i informacija i retrogradnog Jupitera u astrološkom polju posla, trebalo bi da izbjegavate rizične finansijske transakcije. Sredinom perioda, možete da dobijete ponudu za isplativ posao o kojem razmišljate već duže vrijeme. Poslušajte savet jednog Strijelca.

Ljubav – Mnogo planeta u vašem 11. astrološkom polju, već početkom perioda, donosi vam nove susrete i poznanstva sa mlađim osobama. Zbog naglašenog znaka Jarca, pod uticajem Venere iz 12. polja, u drugoj polovini nedjelje, možete da sretnete nekoga sa kim ste nekada bili veoma bliski, moguće neku Vagu.

Zdravlje – Provodite više vremena u prirodi.

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao – Tokom cijelog perioda trebalo bi da povedete više računa o tome šta i pred kim izjavljujete, naročito ako imate mnogo saradnika rođenih u zemljanim znacima. Ako vaše zanimanje ima veze sa građevinarstvom ili arhitekturom, možete da dobijete ponudu iz inostranstva. Ipak, prije nego što je prihvatite, posavjetujte se sa jednom Djevicom.

Ljubav – Početkom nedjelje, možete da odete na put u inostrantvo sa Bikom ili Rakom. Retrogradni hod Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće nervnog sistema, do sredine perioda, nepovoljno utiče na vaš odnos sa osobom koja se bavi turizmom, transportom ili špedicijom. Krajem perioda, uzdržite se od rasprava sa partnerom.

Zdravlje – Naspavajte se.

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao – Početkom nedjelje, trebalo bi da budete oprezniji sa finansijama, mada će vam jedna Vodolija priskočiti u pomoć kada se najmanje budete nadali. Sredinom perioda, možete da započnete rad na novom projektu, naročito ako se bavite medicinom, farmacijom ili naukom. Krajem perioda, Ovan vam pruža podršku.

Ljubav – Aspekti vašeg vladaoca Sunca u znaku Ovna u kome se nalaze i retrogradni Merkur i Uran, najavljuju uzbudljiva dešavanja na emotivnom planu, uključujući i mogućnost raskida. Oko 7. aprila, na nekom slavlju, možete da sretnete osobu koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Strijelac misli na vas, Vaga vam šalje SMS.

Zdravlje – Čuvajte se u saobraćaju.

 

DJEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao – Do sredine nedjelje, aspekti vašeg vladaoca Merkura u retrogradnom hodu, upozoravaju da budete oprezniji sa finansijama i ugovorima. U drugoj polovini perioda, mogu vam se ukazati šanse za nove poslovne projekte sa nekadašnjim poslovnim partnerima, naročito ukoliko se bavite umjetnošću ili sportom. Poslušajte savjet Raka ili Vodolije.

Ljubav – Početkom perioda, moguć je susret sa osobom koja najvjerovatnije nije slobodna, ali je to neće sprečiti da vam se udvara. Mnogo planeta u vašoj astrološkoj kući ljubavi, tokom ove nedjelje, najavljuje ljubomorne scene i rasprave sa partnerom. Jedan Jarac misli na vas, a Bik vam šalje SMS.

Zdravlje – Čuvajte se stresnih situacija.

 

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao – Sredinom perioda, možete da dobijete zanimljivu poslovnu ponudu od jednog Raka ili neke Škorpije. Ako vaš posao ima veze sa medijima, umjetnošću, dizajnom ili modom, u drugoj polovini nedjelje, sa partnerima iz inostranstva možete da postignete dogovor o radu na nekom isplativom projektu. Poslušajte savjet jednog Strijelca ili Lava.

Ljubav – Tokom ove nedjelje, partner može da pokaže veću dozu ljubomore i posesivnosti, naročito ako je u pitanju neki Ovan. Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, krajem perioda ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa pa na nekom poslovnom druženju možete da upoznate osobu koja će vas veoma zainteresovati.

Zdravlje – Pijte više vode.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao – Mnogo planeta u znaku Ovna, u kome se nalaze retrogradni Merkur, Sunce i Uran, upozorava da bi trebalo da povedete više računa o finansijama, iako će vam se početkom perioda ukazati brojne mogućnosti za zaradu. Ipak, bilo bi mudrije da budete oprezni, ako ste planirali investicije u nove poslove.

Ljubav – Zbog retrogradnog Jupitera u vašem znaku pod uticajem tranzitnog Neptuna, u prvoj polovini perioda biće vam teško da odolite udvaranju nekog vodenog znaka. Osoba rođena u vatrenom znaku, moguće Lav ili Strijelac čiji posao ima veze sa čestim putovanjima u inostranstvo, sredinom perioda može da pokaže veliko interesovanje za vas.

Zdravlje – Konzumirajte namirnice bogate vitaminima.

 

STRIJELAC (22. 11 – 21.12)

Posao – Naglašen znak Jarca, u kome se u drugoj polovini perioda nalaze Mjesec, Saturn, Mars i Pluton, donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama. Vaš vladalac Jupiter u retrogradnom hodu preko 12. astrološkog polja, pod uticajem Neptuna, povoljno utiče na vaše finansije. Ipak, krajem nedjelje, nemojte da donosite odluke na brzinu.

Ljubav – Period nije povoljan za raskid, bolje otvoreno porazgovarajte sa partnerom o tome što vas muči, naročito ako se radi o nekom Ovnu ili Blizancima. Oko 7. aprila, možete da upoznate nekog Lava ili Vodoliju sa kojim ćete se tajno viđati. Krajem perioda, oraspoložiće vas neočekivani susret sa jednim Ovnom.

Zdravlje – Povedite više računa o ishrani.

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao – Početkom perioda, možete da dobijete ponudu za posao koji podrazumeva češća putovanja. Oko 7. aprila, saradnja sa strancima na novom projektu može da se proširi. U drugoj polovini perioda, veće su šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo ili dobijanje stipendije.

Ljubav – Mnogo planeta u vašem znaku pod uticajem Venere čini vas rado viđenim u društvu, naročito suprotnog pola. Retrogradni Jupiter u trigonu sa tranzitnim Neptunom, najavljuje ulazak u vezu sa nekim ko u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskren prema vama. Oko 7. aprila, jedan Rak pokušaće da stupi u kontakt sa vama preko SMS-a ili interneta.

Zdravlje – Česte promjene raspoloženja.

 

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao – Sredinom perioda moguć iznenadni odlazak na kraći put. Oko 7. aprila, možete da dobijete interesantnu ponudu za neki nov posao. Pozicija Venere, u drugoj polovini perioda, donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama. Moguć zajednički put sa partnerom, naročito ako je u pitanju neki vazdušni znak.

Ljubav – Pozicija vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Sunce, zajedno sa retrogradnim Merkurom i Uranom u Ovnu, donosi vam mogućnost poznanstva sa jednim Lavom preko interneta. Krajem perioda, očekuje vas susret sa vrlo atraktivnom i šarmantnom osobom, koja se bavi zanimanjem koje ima veze sa medicinom ili umjetnošću.

Zdravlje – Čuvajte se oštrih predmeta.

 

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao – Početkom perioda, bićete na pragu donošenja važne odluke u vezi sa daljim tokom vaše karijere, naročito ako se bavite umjetnošću, marketingom, turizmom ili radite u medijima. Sredinom nedjelje, rastu šanse za početak saradnje sa strancima, najvjerovatnije iz Njemačke, Austrije ili Švajcarske. Krajem perioda, klonite se rasprava sa Rakom, Škorpijom ili Ribom.

Ljubav – Aspekti između Venere i Mjeseca, Saturna i Marsa u znaku Jarca, najavljuju početak tajne veze sa osobom na položaju, naročito ako ste stariji predstavnik znaka. Ukoliko ste mlađi, zbog vaših čestih promjena raspoloženja i preosetljivosti, partner ne zna kako da se postavi prema vama. Djevica vam šalje SMS.

Zdravlje – Nesanica.