OVAN (21.3. – 20.4.)

Ljubav – Pozicija Venere u Škorpiji, vladaoca astrološke kuće ljubavi u znaku seksualnosti čini vaš erotski život bogatijim. Sredinom nedjelje, u vrijeme mladog Mjeseca, udvaraće vam se osoba koju poznajete sa posla, a oko 10. septembra, može da vas zainteresuje neki Bik, Vaga ili Riba čije zanimanje podrazumijeva prisustvo u javnosti.

Posao – Vaš vladalac Mars, simbol akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, simbol više sile, opominjući vas da izbjegavate rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i nepotrebne troškove. Sredinom perioda, saradnja sa strancima može da bude dovedena u pitanje, zbog neočekivanih okolnosti.

Zdravlje – Izbjegavajte slatkiše.

 

BIK (21.4. – 21.5.)

Ljubav – Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi u sedmom astrološkom polju, očekuju vas interesantni susreti i poznanstva. Oko 10. septembra moguć ulazak u vezu sa umjetnikom, sportistom, dizajnerom. Konjunkcija Mjeseca i Jupitera, krajem perioda, najavljuje udvaranje osobe koju poznajete preko poslovnih kontakata. Izbjegavajte rasprave sa partnerom.

Posao –Trigon između Jupitera u vašem znaku i Neptuna, donosi vam novčane dobitke preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. U vrijeme mladog Mjeseca, već početkom perioda, rastu šanse za obnovu kontakata sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Zdravlje – Osjetljivi reproduktivni organi.

 

BLIZANCI (22.5. – 21.6.)

Ljubav – Pozicije Venere, planete ljubavi i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, donosi vam popularnost, naročito kod suprotnog pola. Oko 10. septembra, očekuju vas nova poznanstva i susret sa Vagom, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Krajem nedjelje, Vodolija vam šalje SMS, a Rak misli na vas.

Posao  Poslije 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, otvaraju vam se nove mogućnosti za saradnju sa strancima, ukoliko radite u zdravstvu, bavite se privatnim biznisom ili nekim vidom uslužne djelatnosti. Krajem perioda, kada se Mjesec približava Jupiteru u znaku finansija, izbjegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

 

RAK (22.6. – 22.7.)

Ljubav – Venera, simbol ljubavi u astrološkom polju ljubavi nagovještava mogućnost romanse sa nekim vodenim znakom. U vrijeme mladog Mjeseca, vašeg vladaoca, početkom nedjelje, može da vas zainteresuje neko sa kim namjeravate da započnete poslovnu saradnju, Škorpija ili Riba. Jarac misli na vas, Rak vam šalje SMS.

Posao – Jupiter u polju ljubavi i kreativnosti pod uticajem Neptuna, planete mašte donosi vam inspiraciju, ako ste umjetnik, dok napeti aspekti sa Uranom opominju da izbjegavate nepotrebne troškove. Ulazak Marsa, planete akcije u osmu kuću, 11. septembra, opominje da obratite pažnju na finansije i konkurenciju.

Zdravlje – Problemi sa reproduktivnim organima. 

LAV (23.7. – 22.8.)

Ljubav – Venera, planeta ljubavi u osmom zodijačkom znaku nagovještava mogućnost ulaska u vezu sa nekim ko je zauzet. Mars, planeta akcije i seksualnosti, 11. septembra ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi donoseći vam susret sa mlađom osobom na kraćem putu ili predavanju. Izbjegavajte rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Strijelac vam šalje SMS.

Posao – Aspekti Jupitera, planete ekspanzije u četvrtom polju i Merkura, vladaoca polja novca koji simbolizuje biznis i komunikaciju, pod uticajem Neptuna, upozoravaju da ne bi trebalo da žurite sa kupoprodajom nekretnina. Novac polako pristiže, krajem nedjelje, naročito ako ste privatnik.

Zdravlje – Potreban vam je odmor.

 

DJEVICA (23.8. – 22.9.)

Ljubav – Sa vladaocem Merkurom u vašem znaku, popularni ste i omiljeni kod suprotnog pola. Na kraćem putu moguć susret sa osobom koja radi u nekoj stranoj firmi. Tranzit Marsa preko Vodolije, poslije 11. septembra donosi vam mogućnost ulaska u vezu sa nekim koga već poznajete. Preko društvene mreže možete da upoznate nekog Raka.

Posao – Sa Jupiterom u vašoj astrološkoj kući kraćih putovanja i dokumentacije, kontakata sa strancima, veće su šanse da obnovite ili proširite saradnju sa njima, ali ipak obratite više pažnje na određene tačke ugovora. Pozicija Venere, planete novca, donosi vam zaradu preko honorarnih poslova.

Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)

Ljubav – Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, nagovještava mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Pozicija Marsa, planete koja upravlja vašim ljubavnim životom u Vodoliji, znaku koji zahvata astrološko polje ljubavi, poslije 11. septembra, najavljuje uzbuđenja na emotivnom planu. Krajem nedjelje, mogu da vam se dopadnu dvije interesantne osobe.

Posao – Pozicija Merkura u odnosu na tranzit Mjeseca, tokom ovog perioda, najavljuje uvećanje prihoda, ukoliko se bavite umjetnošću ili ako vaše zanimanje ima veze sa medijima. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da se klonite nepotrebnih troškova.

Zdravlje – Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)

Ljubav – Vaš vladalac Mars, planeta akcije, 11. septembra ulazi u Vodoliju, zbog čega bi trebalo da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili vezi. Jedan Strijelac misli na vas, a Vaga vam šalje SMS. Mjesec ulazi u vaš znak 13. septembra uveče, donoseći vam neočekivan susret sa zauzetom osobom.

Posao – Venera, planeta novca u vašem astrološkom polju ličnosti a Neptun u polju kreativnosti, tokom cijelog perioda, donesi vam uvećanje prihoda, ako se bavite umjetnošću ili sportom. Mars ulazi u Vodoliju 11. septembra otvarajući vam nove mogućnosti saradnje sa strancima, a harmonični aspekti Jupitera nove kontakte sa strancima.

Zdravlje – Više šetajte.

 

STRIJELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav – Pozicija Venere, planete ljubavi u polju tajni lako može da vas odvede u paralelnu vezu, naročito ako ste u braku. Poslije 11. septembra, ulaskom Marsa u Vodoliju, naći ćete se u dilemi za koga od dvije podjednako zanimljive osobe da se opredijelite. “Spoj” vašeg vladaoca Jupitera i Meseca, 13. septembra, donosi vam susret sa osobom koja često putuje.

Posao – Aspekt između vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, planeta prosperiteta i prevara, donosi uspjeh umjetnicima, naučnicima i sportistima. Novac vam pritiče preko paralelnih ili honorarnih poslova. Ipak, u drugoj polovini nedjelje, izbjegavajte rizične finansijske transakcije.

Zdravlje – Rekreirajte se.

 

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ljubav – Susret sa Vodolijom, poslije 11. septembra, može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Osoba sa kojom ste nekada bili bliski, krajem perioda, ponovo ulazi u vaš život, naročito ako se radi o osobi koja često putuje zbog posla. Aspekti vladaoca vašeg znaka upozoravaju da izbjegavate rasprave sa partnerom, ako ste u braku ili dužoj vezi.

Posao – Venera u harmoničnom aspektu s vašim vladaocem Saturnom, donosi vam mogućnost zarade preko saradnje sa strancima. Mars, planeta akcije, ulazi u astrološko polje posla, sredinom nedjelje, donoseći vam priliv novca preko poslova sa partnerima iz neke prekookeanske zemlje. Igrajte igre na sreću.

Zdravlje – Moguće reumatske tegobe.

 

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Ljubav – Ulaskom Marsa u vaš znak, 11. septembra, raste vaša popularnost kod suprotnog pola. Klonite se jednog Ovna koji zloupotrebljava vašu naklonost, naročito ako ste muški predstavnik znaka. Pozicije Merkura sredinom nedjelje povoljno utiče na vašu komunikaciju s partnerom, ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Posao – Sa Venerom, simbolom novca u astrološkom polju karijere, budite oprezniji ako planirate saradnju sa strancima. Klonite se rasprava sa ženama. Izbjegavajte rizične finansijske transakcije. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera najavljuju mogućnost obnove saradnje sa strancima, ali izbjegavajte kupoprodaju nekretnina.

Zdravlje – Posjetite zubara.

 

RIBE (20.2. – 20.3.)

Ljubav – Aspekti Venere, planeta ljubavi u vašoj devetoj astrološkoj kući najavljuju mogućnost avanture na nekom kraćem putu ili mogućnost usavršavanja u inostranstvu. Sa Merkurom u Djevici, možete da dobijete bračnu ponudu, ukoliko ste u dužoj vezi. Poslije 11. septembra, moguć ulazak u strastvenu romansu sa zauzetom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Jarcem.

Posao – Aspekt između vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, najavljuje mogućnost napredovanje u karijeri, što se posebno odnosi na predstavnike vašeg znaka koji se bave arhitekturom, građevinom ili dizajnom. U vrijeme mladog Mjeseca, početkom nedjelje, izbjegavajte nepotrebne troškove.

Zdravlje – Moguć pad imuniteta.