OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao – Mnoštvo planeta u devetom astrološkom polju, pod uticajem Neptuna i Marsa, planeta obmana i sukoba, u prvoj polovini nedjelje upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora o novim poslovima, naročito sa strancima. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, trebalo bi da izbjegavate nepotrebne troškove, kao i podizanje kredita.

Ljubav – Oslabljena pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa umjetnikom ili osobom koja nosi uniformu na radu. U drugoj polovini perioda, bračni partner može da posumnja u vašu vjernost. Vašu pažnju može da privuče neko ko često putuje zbog posla.

Zdravlje – Rekreirajte se.

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao – U prvoj polovini perioda bilo bi dobro da dovršite započete pregovore o novom projektu. Takođe, u vašem je interesu da do 12. decembra potpišete važne ugovore. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, možete da očekujete priliv novca, ukoliko se bavite građevinskim ili berzanskim poslovima, kao i kupoprodajom nekretnina.

Ljubav – Aspekti vašeg vladaoca Venere, sredinom nedjelje nagovještavaju susret sa zanimljivom osobom koja se bavi kreativnim zanimanjem. Poslije 12. decembra, u vašem životu mogao bi da se pojavi neko sa kim ste nekada bili vrlo bliski. Zauzetim Bikovima mogu da zasmetaju partnerova ljubomora i posesivnost.

Zdravlje – Konzumirajte biljne čajeve.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao – Naglašen znak Strijelca, u drugoj polovini nedjelje, odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave poslovima u vezi sa osiguranjem, turizmom ili marketingom. Poslije 12. decembra slabi pozicija vašeg vladaoca Merkura, pa obratite više pažnje na kartice, ključeve, mobilne telefone i druge sitnice. Poslušajte savjet Jarca ili Strijelca.

Ljubav – Aspekti Venere, planete novca oslabljene u vašoj šestoj astrološkoj kući, nagovještavaju mogućnost da preko posla upoznate atraktivnu, mlađu ili mladoliku osobu. Krajem perioda partneru će biti potrebno više vaše pažnje i razumijevanja, naročito ukoliko se radi o nekoj Vagi ili Ovnu.

Zdravlje – Čuvajte se povreda ekstremiteta.

 

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao – U prvoj polovini perioda dovršite poslove sa strancima i potpisivanje važnog ugovora. Pozicija Sunca koje upravlja vašim astrološkim poljem novca, krajem nedjelje, upozorava da se klonite rizičnih finansijskih transakcija. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, možete da ostvarite kontakte sa partnerima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav – Oslabljena pozicija Venere, simbola emocija, u prvoj polovini nedjelje, nagovještava mogućnost susreta sa osobom koja često putuje zbog posla. Poslije 12. decembra, kada Merkur ulazi Strijelca, preko društvene mreže, možete sa upoznate mlađu osobu koja će vas impresionirati.

Zdravlje – Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao – Pozicija vašeg vladaoca Sunca, u drugoj polovini perioda, upozorava da budete oprezniji prilikom finansijskih transakcija ili eventualnih pregovora o ulaganju u nove poslovne projekte. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, povedite više računa o dokumentima i tačkama ugovora koje namjeravate da potpisujete. Naglašen znak Strijelca donosi uspjeh umjetnicima i sportistima.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje trebalo bi da izbjegavate rasprave sa voljenom osobom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Krajem perioda, možete da se nađete u situaciji kada će vam biti teško da se opredijelite između dve podjednako interesantne osobe.

Zdravlje – Moguća upala mišića.

 

DJEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao – Pozicija vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija i biznisa, do 12. decembra upozorava da budete oprezniji prilikom pregovora o novim poslovnim aranžmanima. Sredinom nedjelje možete da očekujete priliv novca. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, trebalo bi da konsultujete advokata ako planirate potpisivanje važnog ugovora.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje harizmatična osoba potrudiće se da privuče vašu pažnju. Poslije 12. decembra, na nekoj proslavi, možete da upoznate nekoga čije zanimanje podrazumjeva uniformu ili rukovanje novcem. U drugoj polovini perioda potrudite se da izađete u susret partnerovim željama.

Zdravlje – Provjerite krvnu sliku.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao – Naglašen znak Strijelca, u prvoj polovini perioda, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumjeva uniformu. Sredinom nedjelje, umjetnicima i sportistima smješi se povoljna ponuda. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, novac vam pritiče preko honorarnog ili paralelnog poslovnog aranžmana.

Ljubav – Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, koja prelazi preko astrološkog polja ljubavi i posla, donosi vam strastveni susret sa osobom koju ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Sredinom perioda, možete da uđete u ozbiljnu vezu sa nekim koga ste upoznali putem društvene mreže ili interneta.

Zdravlje – Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (22. 10 – 22.11)

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, uspjeh očekuje umjetnike i sportiste rođene u poslednjoj dekadi znaka. Pozicija Venere, vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa, u drugoj polovini perioda donosi vam zaradu preko aranžmana sa strancima. Poslije 12. decembra, ulaskom Merkura u Strijelca, obratite više pažnje na ključeve, telefone, platne kartice i sl.

Ljubav – Naglašeno astrološko polje ljubavi u prvoj polovini nedjelje, na nekoj proslavi ili javnom skupu, nagovještava mogućnost poznanstva sa harizmatičnom osobom. U drugoj polovini perioda trebalo bi da izbjegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi.

Zdravlje – Reumatske tegobe.

STRIJELAC (22. 11 – 21.12)

Posao – U prvoj polovini nedjelje novac vam pritiče preko poslova osiguranja ili turizma. Poslije 12. decembra, ulaskom Merkura, simbola biznisa, u vaš znak, bilo bi bolje da se klonite nepotrebnih troškova, kao i podizanja kredita. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, izbjegavajte sklapanje dogovora ili potpisivanje ugovora sa strancima.

Ljubav – Aspekti Merkura, planete koja upravlja astrološkim poljem ljubavi, u drugoj polovini perioda, utiču na partnerove promjene raspoloženja. Iako oslabljena, pozicija Marsa u Ribama, planete erotike u znaku obmana i zanosa, čini vas rado viđenim u društvu suprotnog pola, ako ste muškarac.

Zdravlje – Izbacite slatkiše iz ishrane.

 

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao – Harmoničan aspekt između vaših vladalaca Saturna i retrogradnog Urana, planeta tradicije i novih tehnologija, u prvoj polovini perioda, nagovještava brojne poslovne šanse. U vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, trebalo bi da se klonite nepotrebnih troškova kao i rizičnih finansijskih transakcija. Poslušajte savjet Vage.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje može da vam se udvara neko koga najverovatnije već poznajete preko poslovnih kontakata. Poslije 12. decembra slabi uticaj Merkura koji ulazi u vaše 12. astrološko polje, pa preko interneta ili društvene mreže možete da upoznate vrlo atraktivnu osobu, ukoliko ste muškarac.

Zdravlje – Promjenite način ishrane.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao – Jedan od vladalaca vašeg znaka, Saturn, simbol ambicije i discipline, u 12. astrološkoj kući u kojoj se nalazi i Pluton, može da vam osigura tajni izvor prihoda na duži period. Ipak, u vrijeme prve Mjesečeve četvrti, 15. decembra, bilo bi pametnije da odložite potpisivanje ugovora i dogovore o novim poslovima sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav – Poslije 12. decembra, kada Merkur ulazi u znak Strijelca, možete se naći na meti udvaranja osobe koja će vam poslati zahtjev za prijateljstvo preko neke društvene mreže. Zbog naglašenog znaka Strijelca, u drugoj polovini nedjelje, vašu pažnju može da privuče ljekar ili umjetnik, ukoliko ste dama.

Zdravlje – Glavobolja.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao – U vrijeme prve Mjesečeve četvrti u vašem znaku, 15. decembra, umjetnicima i sportistima rođenim u trećoj dekadi može se ukazati sjajna šansa koju ne bi trebalo da propuste. Retrogradni Uran na poslednjim stepenima Ovna i Saturn u astrološkoj kući karijere, u kojoj se već nalazi Pluton, simbol moći i novca, donosi vam podršku osoba na položaju.

Ljubav – U prvoj polovini nedjelje, na kraćem putu, seminaru ili predavanju, teško ćete odoliti šarmu osobe rođene u nekom zemljanom znaku. Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi, koja prelazi preko devete kuće, može da vam donese poziv za izlazak ili susret sa osobom koja zbog posla često putuje.

Zdravlje – Nesanica.