Fudbaleri Krupe priprema na Zlatiboru završli su porazom od Napretka iz Kruševca sa 3:0, meču odigranom na Tari, pri povratku ekipe kući za Banjaluku. Strijelci za tim iz Kruševca bili su Vukanović u 9. i 35. minutu, te  Alivodić u 48. minutu. Treba reči da je kruševljanima ovo bio peti kontroni meč i peta pobjeda na pripremama.

Protiv veoma kvalitetne ekipe Napredka odigrali smo zadnju utakmicu na pripremama na Zlatiboru, tačnije na Tari bazi Napredka! U prvom poluvremenu nismo odgovorili na adekvatan način brzoj i preciznoj igri protivnika, koji je iskoristio naše dvije greške i poluvrijeme završio sa 2:0! Drugo poluvrijeme smo još hrabrije i otvorenije započeli, napravili dve izgledne šanse, ali brzo kažnjeni, pogodkom iz sumnjive situacije! Poslije toga smo bili dominantniji, napravili veći broj izglednih šansi, ali rezultat je ostao 3:0 za Napredak  – analizirao je meč Slobodan Starčević, Šef Stručnog štaba FK Krupa.

Krupa je nastupila u sledećem sastavu: Kutić, Palić (od 43. Dujaković), Jašarević, Aleksić, Vukotić, Redžić (od 45. Vidović), Milutinović, Barić (od 30. Dabić), Milanović, Ljubenović, Koljić. Još su od 75. minuta igrali: Fejzić, Šamara, Maksimović, Guskić, Makitan, Savić, Handžić, Marjanović, Zukić.

Tim iz Kruševca igrao je sa sledećih 11 igrača: Petrić, Bajić, Simonović, Tubić, Urošević, Vučić, Markoski, Milisavljević, Alivodić, Vukanović, Kasalica. 

Krupa je tako zabilježila pobjedu u duelu sa Konkordiom i Radom sa po 1:0, izgubila od Mačve identičnim rezultatom, sada od Napretka (0:3), te igrala neriješeno sa Spartakom (0:0) na pripremama na Zlatiboru.