Ekspedicija FK Krupa nalazi se već tri dana u Medulinu. Iza izabranika Petra Kurćubića je i jedna kontrolna utakmica i poraz od Kopera, slovanačkog prvoligaša (2:3), gdje je rezultat bio potpuno u drugom planu, a igra prilično dobra, pogotovo u drugom poluvremenu.

Akcenat je stavljen na rad, a čini se da u istarskom raju prednjači golmanska garnitura, koju predvodi i sam nekada uspješan čuvar mreže Siniša Mrkobrada, sada trener “Krupinih jedinica”.

Matej Marković, Mladen Ilić i Jovan Kutić nalaze se u nekoj vrsti raja, ali ih Mrki često tjera u pakao. Golmanski treninzi odvijaju se bukvalno nekoliko metara od morske obale, u pjeskovitom prostoru specijalno namjenjenom baš za tu vrstu rada. I dok pogled ponekad odluta prema pučini, kapci znoja i tone tereta, ali i povici: “ustani, baci se, još jednom, bravooo” , paraju Medulinsku svakodnevnicu.

Sigurno je jedno, da golmanske usluge u nastavku sezone i borbi Krupe za opstankom u BiH eliti imaće i te kako važan uticaj na kompletan rasplet. Ako se po jutru dan poznaje, malo lopti će završiti iza leđa trojca, ma ko stao među stative…..