Jesen na regionalnom “Istoku” ekipa Milića  završila je na poslednjem 16. mjestu sa samo devet bodova na svom kontu, pa je i najozbiljniji kandidat da se preseli u niži rang takmičenja.

-Jesenas smo bili i najmlađa ekipa u ligi. Neiskustvo je učinilo svoje, ali to nikako ne opravdava slab plasman. U Milićima svim  ljubiteljima fudbala to teško pada ako se prisjete onih vremena kad je Boksit bio prvak RS i pobijednik kupa. Međutin vremena su se promijenila. Uprava je odlučila da se pojača ekipa dovođenjem nekih provjerenih igrača. Ukoliko pripreme dobro sprovedemo i sve strukture  u klubu daju sve od sebe, mislim da se ipak može obezbijediti opstanak i to je glavni cilj –  kaže Dragan Radovanović koji je jesenas bio i najbolji strijelac ove ekipe sa 9  pogodaka.
U zimskom prelaznom roku u Miliće su došli golman Dragan Đorđić (FK Brodac),  Aleksa Vasić i Dalibor Jovanović (Mladost Bogutovo selo), Mile Teodorović i Igor Marinković (Jedinstvo Brčko), Bojan Jolović (Lokanj) i Danijel Ružičić (Sloga Gornje Crnjelovo).
                                                                                Mijodrag Jakovljević