Obrni, okreni opet se sve svodi na isto, barem kada je u pitanju fudbalski prvoligaš iz grada na Savi!

Na vanrednoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Kozara za novog predsjednika kluba izabran je Milenko Pavlović, koji je u prethodnom periodu vodio tročlanu radnu grupu koja je dosad upravljala klubom.

Pored predsjednika, izabran je i novi upravni odbor kojeg čine: Dragan Babić, Boris Berić, Muhamed Biščević, Mirza Ćehajić, Mladen Đurđević, Zoran Mandić, Andrija Popić i Ognjen Žmirić.

I  dalje ćemo raditi na zadacima koji su i dosad bili prioritet kako bi FK Kozara ponovo bila klub nekadašnjeg sjaja. Pored obnove infrastrukture, oživljavanja omladinske škole koja već daje rezultate, rješavanja materijalnih obaveza iz prošlosti, vjerujem da će i seniorska ekipa zabilježiti dobre rezultate, ali potrebno je  strpljenje, jer za takav proces potrebno je vrijeme. Posebna zahvalnost ide na adresu  bivših fudbalera Kozare, našim veteranima koji su se prihvatili obaveza da pomognu klubu, i uz dobar rad i potencijalne sponzore ne sumnjam u bolju budućnost Kozare – poručio je Milenko Pavlović.

Miler i dalje svira u Kozari, hoće li to biti muzika raspoloženja, ili će ostati na onom čuvenom “popijmo i osvježimo se” vidjeće se vrlo brzo….