Fudbaleri Milana iz Kosjerova, članovi regionalne lige Grupa Zapad,  u generalci pred nastavak sezone savladali su drugoligaša Slogu iz Srpca sa 1:0!

Strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Petar Kostiću 35. Minutu.

Milan je tako nakon dugo vremena odigrao utakmicu pred domaćom publikom, s obzirom da su prethodnu polusezonu domaćinske utakmice igrali kod komšija iz Kukulja, a to će biti slučaj i u narednom periodu, sve dok rukovodstvo kluba ne obezbijedi neophodne uslove za igru na stadionu u Kosjerovu.

Predstavnik navijača Branko Mastalo, rekao je da navijači s nestrpljenjem čekaju da radovi na stadionu krenu i da se fudbal vrati u Kosjerovo.

 -Ova utakmica je pokazala da je Milan jaka domaćinska ekipa koja je spremna za velike rezultate, čak i protiv ekipa koje bar na papiru izgledaju bolje. Nadamo se da će rukovodstvo kluba uspjeti realizovati neophodne aktivnosti kako bi već u toku ove polusezone naš tim zaigrao u Kosjerovu – poručio je Mastalo.

Meč je pratilo 100-ak navijača FK Milan.

U prvoj prvenstvenoj utakmici Regionalne lige – grupa Zapad,  „Milan“ dočekuje ekipu Čelinca. Utakmica je na programu u nedelju, 18. marta sa početkom u 14 časova u Kukuljama.