Uoči prijateljskog meča, za igrače, rukovodstvo i stručni tim Partizana prijem je organizovao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić i, uz riječi dobrodošlice, istakao da je ovo praznik sporta u Bijeljini jer je u gostima jedan od najvećih klubova u regionu:

– Bijeljina je Grad sporta i zaslužili smo da nam u goste dođe veliki „Partizan“. To je čast i za naš FK „Radnik“, sve navijače oba kluba, kao i za sve građane Bijeljine koji vole fudbal. U Bijeljinu je doputovalo rukovodstvo, skoro cjelokupan prvi tim, sem igrača koji imaju obavezu prema reprezentaciji i stručni štab, što govori da i Partizan zna da cijeni grad u koji je došao – ocijenio je gradonačelnik Mićić u obraćanju na prijemu.

Potpredsjednik FK Partizan Vladimir Vuletić je podsjetio da ovo nije prva posjeta “crno-bijelih” Bijeljini i da je to rezultat odlične saradnje koju  beogradski velikan ima sa Udruženjem navijača „Grobari“ iz Bijeljine:

– U Partizanu je stasao veliki broj kvalitetnih igrača poreklom iz Semberije, a verujem da će ova poseta biti novi zamah za saradnju ne samo Partizana i Radnika, nego i Semberije sa Beogradom i omladinskom školom Partizana. Pravo nam je zadovoljstvo jer smo ovde i sve ovo je u dobroj meri i rezultat odličnog rada ovdašnjeg Udruženja navijača. Ti ljudi su organizovali nedavno i izuzetno posećeno crno-belo veče i nadam se da će ovaj novi zamah „Partizana“ biti na korist i Srbiji i Republici Srpskoj – poručio je Vuletić.