Fudbaleri Leotara silovito su startovali ovog proljeća, pobijedivši na “Policama” Guber sa ubjedljivih 5:0. Bodovna razlika i zaostatak za vodećim brčacima ostala je ista, -2, ali rezultat i igra podgrijavaju nadu da bi Trebinje poslije nekoliko suđnih godina ponovo moglo gledati prvoligaški fudbal.

Miloš Perović je ponovo bio strijelac, upisao asistenciju, bio prvo ime susreta u ubjedljivoj pobjedi Lea…

– Počeli smo pripreme sa velikim ambicijama. Jedini je cilj da se vratimo u Prvu ligu! Mislim da smo kvalitetnija ekipa od Jedinstva, ali to treba da dokažemo na terenu, ne samo u direktnom okršaju sa njima u trećem kolu, nego protiv svih ostalih ekipa u ligi. Nasa racunica je 14 pobjeda u proljećnom dijelu sezone i ušli smo u viši rang! Nismo preambiciozni, već sve to temeljimo na onom što imamo i svaki dan nadograđujemo – poručuje Perović.

Ove sezone protivničke golmane matirao je 11 puta, ali obećava još golova.

– Zadovoljan sam odrađenim pripremama, nadam se da ću formu podizati iz kola u kolo, i  svojim igrama pomoći Leotaru da dođe do prvog mjesta. Što se tiče mog golgeterskog učinka, potrudiću se da budem najbolji strijelac lige – zaključio je hercegovački matador, Miloš Perović.