Željo s “Predgrađa” nema pardona! Lider drugoligaškog Zapada savladao je još jednog  federalnog prvoligaša, Jedinstvo iz Bihaća (2:1), i tako u tri utakmice sa rivalima iz višeg ranga takmičenja ostvario dvije pobjede (Zvijezda Gradačac 2:0, Jedinstvo 2:1), te remi sa Rudar Prijedorom (2:2).

Zanimljivo jeste da je ovaj susret odigran dva puta po 60 minuta, umjesto 2×45, a svi golovi plai su u prvom poluvremenu. Marković je doveo domaćina u vodstvo u 15. minutu, bišćani su izjednačili osam minuta kasnije, da bi snjaperista Želje Marković još jednom pogodio u 50. minutu.

Trener Krunić na teren je izveo dvije ekipe. Utakmicu su počeli: Popović, Čolić, Ostojić, Pavlović, Malić, Krunić, Majkić, Bosanćić, Šatar, Jokanović, Marković. U drugom poluvremenu igrali su: Kukrika, Kević, Đokić, Šaula, Pavlović, Bilal, Petković, Kuzmanović, Grahovac, Đukić, B. Tadić.

Željezničar s “Predgrađa” u srijedu ima još jednu dobru provjeru, kada će u Krupi na Vrbasu od 12 časova izaći na megdan premijerligašu Krupi, a tri dana kasnije u Banjaluci od 14 časova dočekaće Ljubić.