U prvoj kontrolnoj utakmici prvoligaš Srpske Željezničar Sport Team savladao je Metalege iz Jajca sa 2:1. Strijelac oba pogotka za Želju, bio je Bojan Marković u prvom poluvremenu, dok je za goste pogodio Pljevaljčić.

Domaćin je dominirao tokom prvog poluvremena i tada je postigao dva pogotka, a onda je trener Krunić u nastavku izmjenio tim, pa su gosti u finišu meča stigli do pogotka.

Treba napomenuti da je na golu gostiju stajao dojučerašnji čuvar mreže Želje Mladen Kukrika, a da je domaćin u drugom poluvremenu na teren poslao čak osam igrača koji imaju po 16 godina.

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM – METALEGE 2:1 (2:0)

(Marković 2 – Pljevljak)

Željezničar Sport Team: Avdukić, Petković, Ostojić, Čolić, Malić, Bilal, Bosančić, Bašić, Jokanović, Kuzmanović, Marković. Još su igrali: Ćetković, Šaula, Tadić, Jovandić, Knežević, Babić, Kalabić, Teodorović, Ružičić, Kuprešak, Marjanović, Veselinović. 

Metalege: Kukrika, Kovač, Keno, Anđelo, Fejzić, Hota, Malbašić, Riki, Pavlović, Harančić, Tankuljić. Još su igrali: Muratspahić, Kukavica, Ćosić, Samardžić, Opardija, Vujica, Smajić, Pljevaljak.