Reprezentativnu pauzu, delegacijaCrvene  zvezde iskoristila je da skokne sa druge strane Drine, tačnije u Brčko, gdje je organizoavno “crveno-bijelo” veče.

Nedavno osnovan klub navijača Crvene zvezde iz Brčkog organizovao je prvi put ovu manifestaciju u svom gradu. Udruženje navijača iz ovog grada ugostilo je delegaciju Zvezde koju je predvodio predsednik Svetozar Mijailović. Proslavi su prisustvovali i prvotimci, kapiten Marko Marin i Milan Gajić koje je preko petsto navijača iz Brčkog i okoline dočekalo sa oduševljenjem i skandiranjem.

– Proslavu su svojim prisustvom uveličali i naši nekadašnji igrači, Kule Aćimović potpredsjednik našeg kluba, Ratomir Dujković predsjednik Skupštine kao i Stanislav Karasi legenda Crvene zvezde. Tokom dana, veterane Crvene zvezde i klupsko rukovodstvo na najljepši način ugostio je gradonačelnik Siniša Milić. Zvezdini velikani složili su se da su navijači ono što čini Crvenu zvezdu najvećim klubom u regionu i da se ovakva tradicionalna okupljanja nešto što održava zajedništvo svih ljubitelja “crveno-belih – stoji na sajtu Crvene zvezde.

Kapiten šampiona Srbije Marko Marin nije krio oduševljenje ovom manifestacijom.

– Izuzetno sam srećan što smo iskoristili pauzu zbog reprezentativnih obaveza da posjetimo jednu ovakvu manifestaciju. Mnogo nam znači kada vidimo koliku podršku imamo i van granica Srbije. Veoma sam ponosan što kraj odakle potičem pruža ovakvu podršku našem klubu. Često napominjem da je Republika Srpska “crveno-bijela” i to se i sada pokazalo. Zahvalio bih se navijačima na prelijepom dočeku i nadam se da se vidimo uskoro na istom mestu – kazao je Marko Marin, koji vuče korijene iz Gornjih Podgradaca, krajiškog mjesta najbližeg vru Kozare, koje je poznato po rasadniku dobrih fudbalera.