Fudbaleri Gorice slavili su u Novoj Topoli protiv Lijevča (3:1) u okviru 6. kola na regionalnom Zapadu. Ovo je šipovljanima treći trijumf i sada imaju 10 bodova na svom kontu što je dovoljno za petu poziciju, dok je Lijevče u donjem domu sa 6 bodova na svom kontu.

U 45. minutu  domaći su došli do prednosti.  Dragan Dumonić je pronašao usamljenog Bojan Tomića koje preciznim udarcem sa 5 metra matira Ilića. Treba napomenuti da je Lijevče i prije pogotka imalo prilike preko Đukanovića i Tomića, ali golman Ilić je bio na visini zadatka. u Nasavku meča totalnu preokret u režiji Stanka Malinovića.

Već u 46. minutu  Malinović je prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i rutinski savladao Marjanovića.

U 80. minutu domaći igrači pravili su ofsajd zamku, koja nije uspjela, Malinović se dokopao lopte, pobjegao čuvarima izašao jedan na jedan sa golmanom Lijevča i pogodio za 1:2.

Šest minuta kasnije Malinović je napravio slavom kroz odbranu domaćina, izašao na golmana Marjanovića,  zaobišao ga, i posalo loptu u praznu mrežu za konačnih 1:3.

LIJEVČE – GORICA 1:3 (1:0)

Strijelci: 1:0 Tomić (45), 1:1 Malinović (46), 1:2 Malinović (80), 1:3 Malinović (86). Stadion: FK Lijevče. Gledalaca: 50. Sudija: Nemanja Petrović (Prijedor). Pomoćnici: Slaviša Šarić (Gradiška) i Milan Basrak (Prijedor). Delegat: Dalibor Gvozdić (Srbac). Kontrolor: Ljubo Aničić (Srbac). Žuti kartoni: Mitrić, Marić (Gorica). 

Lijevče: Marjanović, Zekonja, Đuranović, Lekić, Plavšić (od 80. Peulić), Ilić, Nježić, Dumonić, Đukanović, Milutin, Tomić. 

Gorica: Ilić, Prole (od 40. Oparnica), Kvrgić (od 55. Raca), Mitrić, Kljajić, Perković, Gajanović (od 85. Relja), Mešić, Marić, Malinović, Ivić. 

G. POPOVIĆ