Fudbalski klub Krupa stajaće svim svojim resursima iza povratka BSK-a na stare staze slave, složili su se predsjednici ova dva kluba Draško Ilić i Novak Damjanović.

Simbolično kao znak pažnje Krupa je poklonila pet “select” lopti drugoligašu, koje će im svakako dobro doći u nastavku sezone, gdje će vojevati bitku za opstankom na drugoligaškom Zapadu.

-Krupi hvala na svemu, jer pokazali su u mnogo čemu da svima nama mogu biti pravi primjer kako jedan zdrav kolektiv bitiše u današnjim teškim vremenima. BSK jeste pao, ali ustaće, i to vrlo brzo, na žalost svih onih koji su nam predviđali crnu sudbinu. Još će romantika biti živa na “Čairama”, i te kako, vidjeće to mnogi ovog proljeća. Ako neko misli da je pet lopti malo, pa toliko dobijemo od FSRS za cijelu godinu – poručio je Novak Damjanović, prvi čovjek banjalučkog drugoligaša.

S druge strane Draško Ilić ističe da je strateški cilj same Banjaluke da ima što više klubova koji će igrati važnu ulogu na nebu Srpske i BiH.

– Imamo Borac, Krupu i Željezničar Sport Team, potreban nam je i jak BSK, jer Banjaluka treba da bude prva u svemu. Krupa ne može biti sponzor ovog kluba, ali mu može pomoći na razne načine da prebrodi krizu i krene naprijed. Od korištenja terena, do razmjene igračkog kadra, pogotovo u mlađim selekcijama, a jednim djelom svojom mehanizacijom možemo i održavati teren na “Čairama”. BSK nije sam, to je poruka svima – poručio je Draško Ilić, predsjednik FK Krupa.