U 1. kolu Prve lige RS, jedan od derbija odigran je u Janji između starih i ljutih rivala Podrinja i Rudara iz Prijedora. Gosti su trijumfovali rezultatiom 2:1 i time nagovestili da će igrati jednu od glavnih uloga za prvaka.

Iako su poveli već u 11. minutu domaćin je poražen iz jedanaesterca u nadoknadi vremena. Sastav iz Janje je pretrpeo mnoge promijene u igračkom kadru što se umnogom osetilo i na samoj igri.

 PODRINJE-RUDAR PRIJEDOR 1:2 (1:1)

Strijelci: 1:0 Barjektarević (11),  1:1 Jaćimović (32), 1:2 Lolić (90+4, penal). Stadion: Podrinja. Gledalaca: 500. Sudija: Milan Docić (Banja Luka). Žuti kartoni:Mulamustafić, Đokić, Hadžić, Jusufović (Podrinje),Marić, Pekija, Lolić (Rudar).
PODRINJE: Radić, Jusufović, Barjektarević, Hamić, Đokić, Pavić (od 75. Redžić), Mulamustafić, Stjepanović (od 52. Vujić), Sajtanović, Beširović (od 82. Čebić), Karjašević.
RUDAR PRIJEDOR: Ne. Petrović, No. Petrović, Jakupović, Lolić, Šakić (od 85. Gavranović), Vojinović (od 90. Veinović), Pekija, Pecelj, Jaćimović, Marić (od 64. Jandrić), Davidović.
                                                               Mijodrag Jakovljević