U istoriji dugoj 71 godinu, kroz seniorsku ekipu Ljubića prošle su generacije fudbalera. Svaki na svoj način ugradio je sebe, te postao dio klupske fudbalske istorije. U seniorskom timu, pogledamo li kroz vremeplov, igrala su i braća. I bilo ih je i te kako puno…..

Braća Dujsić, bilo ih je pet, i svih pet igrali za Ljubić. Bio je to prelaz 50-ih na 60-te, kada su Huso, Eso, Hamo, Ale i Smajo branili boje kluba. Postali su prepoznatljivi, jer teško da se u istoriji nekog kluba desilo da petorica braće zaigraju za prvi tim.

Stariji zaljubljenici u fudbal sjetiće se i braće Jevtić, Bogoljuba i Jezde. Kako su smjene generacija dolazile, tako su umjesto jedne braće, dolazila neka druga braća. Hajrudin i Džemal Porča, Reuf i Nusret Ihtijarević, Mirsad i Zikret Mehić, Mirsad i Mujo Mešić, Bahrija i Atif Softića, Sabahudin i Izudin Dervić.

U novijoj klupskoj istoriju, koje se i nešto mlađi poklonici sporta, fudbala posebno sjećaju za Ljubić su igrali i braća Zoran i Goran Deket, Darko i Dalibor Tomaš, Siniša i Mališa Demonjić.

Igrala su braća kroz istoriju, ali braća igraju i danas. Trenutno boje Ljubića brane Boris i Aleksandar Žižak.

I tako doćiće neke nove generacije,a sa njima i neka nova braća, koja će nastaviti da pišu istoriju Ljubića.