Krov koji prokišnjava, zidovi puni vlage, poplavljene unutrašnje prostorije, samo su neki od prizora koji su se mogli vidjeti u prostorijama Fudbalskog kluba Ljubić.

Da su neki novi vjetrovi počeli da duvaju, dalo se naslutiti odmah po dolasku nove uprave na čelo kluba. Niz aktivnosti koje su preduzete, izazvale su pozitivne reakcije. Jedan od primarnih ciljeva koje je novo rukovodstvo saopštilo javnosti odmah po dolasku u klub, bio je rekonstrukcija klupskog objekta. Da će prnjavorski fudbaleri konačno dobiti uslovne prostorije, imali smo priliku uvjeriti se jutros. Na klupskom objektu započela je rekonstrukcija krova, čijom sanacijom će se stvoriti uslovi da se unutrašnjost objekta u potpunosti renovira. Od nekoliko ponuda najpovoljnija je bila ona firme “Tenzo” iz Banjaluke. Nakon što je postignut dogovor, radnici firme su počeli sa radovima. Ukoliko vremenski uslovi dozvole, već do sredine sledeće sedmice Ljubić bi trebao dobiti novi krov.

Paralelno sa radovima na sanaciji krova, u objektu se izvode radovi na rekonstrukciji vodovodnih cijevi i elektro instalacije. Odmah po završetku krovnih radova, iz uprave Ljubića najavljuju renoviranje unutrašnjosti objekta, kako bi premijeru na domaćem terenu u proljećnom dijelu šampionata Druge lige Republike Srpske, koja će se desiti 18. marta kada će u Prnjavoru gostovati Željezničar iz Doboja, klub dočekao u novom ruhu.

Z. Ančić