Da se dobar fudbal igra na drugoligaškom “Zapadu” dobili smo odgovor i od Dejana Limića provjerenog fudbalera Mladosti iz Donje Slatine kao i ranije više prvoligaških i drugoligaških klubova širom Srpske i BiH.

Sa Limićem smo razgovarali po završetku sezone, gdje je sabrao utiske o tek završenom Prvenstvu, te otkrio neke planove za ono što dolazi.

– Rado sam se odazvao za intervju za vaš Portal kojeg izuzetno cjenim i redovno pratim! Poslije dosta naporne sezone već 10-ak dana odmor provodim u krugu porodice i prijatelja u rodnoj Rogatici gdje skupljam snagu i energiju za novu sezonu! Smatram da je iza mene uspješna sezona kako na klupskom tako i ličnom planu, s obzirom da smo u jakoj konkurenciji završili na visokoj trećoj poziciji, iza prvaka Jedinstvo Žeravica, vicešampiona Borca iz Šamca. A ispred dobrih ekipa Ljubića, Sloge Doboj…i kao lična satisfakcija da sam sa odigranih 29 utakmica na drugom mjestu po minutaži u ekipi iza golgetera Dzafića! Hvala predsjedniku i upravi što su prepoznali moj trud i angažovanje na svakom treningu i utakmici pa su me kao stranca imenovali za zamjenika kapitena! Zadovoljan sam bio svojom formom, najbolje partije sam pružio u gostujućim pobjedama u Šamcu 0:2, u Doboju 0:2, mojom kao i ekipno najboljom utakmicom protiv prvaka iz Žeravice na našem terenu 5:1, kao i u zadnjem kolu u Prnjavoru 2:2 gdje smo i ovjerili to treće mjesto – analizirao je sezonu iza sebe radilica Dejan Limić.

On se posebno zahvalio treneru Bojanu Magazinu, njegovom pomoćniku Mladenu Radoviću  i predsjedniku Draganu Aranđiću,  koji je sve vrijeme bio uz ekipu uz redovno izmirenje svih dogovorenih finansiskih obaveza.

– Sad dok odmaram razmišljam o više opcija za nastavak karijere! Postoji interesovanje nekih klubova iz prvih liga Srpske i Federacije BiH. Neke ponude su konkretne, kod nekih je zasad prisutno samo interesovanje, ali ipak prednost u pregovorima imaće moj dosadašnji klub prije svega zbog maksimalno korektne saradnje u prethodnih godinu i po,  od kako sam došao, pogotovo ako trener Magazin produži saradnju i nastavi dobro započeti posao počet još na zimskim pripremama! Što zbog sebe što zbog mog kluba koji mi je ponudio produžetak saradnje odluku moram donjeti u narednih 4-5 dana kako bi rasterećeno već ovih dana počeo sa individualnim treninzima kojih se pridržavam na svakoj pauzi – istakao je Dejan Limić.

Gdje god da nastavi karijeru nema sumnje da će kao i do sad dati sve od sebe i postati miljenik probirljive publike koja uvijek cijeni borbenost i angažovanje koje uvijek pokazuje….