Fudbaleri Laminaca, članovi Opštinske lige Gradiška, do vrha su napunili mrežu bajinačke mladosti, savladavši člana “Kjazerice” sa ubjedljivih 7:1.  Domaći tim je  dominirao tokom cijele utakmice, pokazao mnogo i sigurno po kvalitetu zaslužuju viši rang takmičenja, sa druge strane Mladost je odigrala daleko ispod svog nivoa, a treba imati na umu da su nastupali bez nekoliko standardnih prvotimaca. U 10. minuti domaći su izveli brz kontranapad, nakon kojeg je Nemanja Todorović sa lijeve strane uputio oštar pas na drugu stativu i pronašao usamljenog Dragišu Pejanića koji je sa lakoćom poslao loptu u mrežu za 1:0. U 18. minutu Goran Puvač je sa nekih 20 metara iskosa, uputio udarac i lopta je završila u suprotnom uglu nemoćnog Ždrala.

Igrao se 51. minut kada je Nemanja Todorović izbjegao ofsajd zamku, izašao sam ispred golmana Mladosti, a onda nesebično proigrao Milana Gvozdena kojem je ostalo da loptu samo ubaci u nebranjenu mrežu za 3:0. U 63. minutu sa 11 metara precizan je bio Saša Dejanović za 4:0. U 66 minutu Dragiša Lukić je uspio da smanji rezultat na 4:1, Lukić je šutirao sa 16 metara, lopta je na putu ka golu zakačila nekoga iz odbrane Laminaca, promijenila smjer, prevarila Marjanovića i završila u njegovoj mreži. U 71. minutu veliku grešku golmana gostiju iskoristio je Milovanović, pogodivši za 5:1. Igrao se 78. minut kada je  Maksim Gojković zabio fenomenalan pogodak s oko 30 metara iskosa s desne strane snažnim udarcem matirao je Dobrijevića za 6:1. U 86. minutu Goran Puvač je sjajno izveo slobodan udarac i postigao prelijep pogodak, i postavio konačan rezultat ovog meča 7:1.

LAMINCI – MLADOST BAJINCI 7:1 (2:0)

Strijelci : 1:0 Pejanić (10), 2:0 Puvač (18), 3:0 Gvozden (51), 4:0 Dejanović (63), 4:1 Lukić (66), 5:1 Milovanović (71), 6:1 Gojković (78), 7:1 Puvač (86). Stadion: OFL Laminci. Gledalaca: 30. Sudija: Dragan Matarugić.

Laminci: Marjanović, Kasagić, Dejanović, Đurić, Milišić, Ristić, Puvač, Gvozden, Savković, Todorović, Pejanić. Još su igrali: Gojković, Milovanović, Vujasin, Vuković,

Mladost (B): Ždral, Zec, Radaković, Mitraković, Lukić, Njezić, Jokanović, Janković, Zeljković, Aandrć, Jerinić. Igrali su još: Karan, Lipovac, Savasović, Stojić, Dobrijević. 

Goran Popović