Fudbaleri Krupe radnim sastankom u prostorijama kluba započeli su pripreme za proljećeni dio sezone, u kojem tim iz kanjona “Tijesno” igra na tri fronta, i na svim poljima ima i te kako visoke ambicije! Podsjećamo, u Premijer ligi BiH izabranici trenera Slobodana Starčevića pozicionirani su na poziciju pet, dok su u igri i u oba Kupa, BiH i RS gdje su izborili plasman među četiri najbolje ekipe.

– Prvih 12 dana radićemo u Krupi, a već 22. januara smo u Umagu. Imamo i A reprezentativca BiH, riječ je o Elviru Koljiću, i ponosni smo na tu činjenicu. Siguran sam da ćemo i dalje nastaviti sa trendom promovisanja mladih igrača. Jašarević je naš prvi ozbiljniji transfer, a očekujemo sličnu priča i sa Koljićem i Vukotićem. Od novih igrača za sada su tu Jovo Lukić (Sloga Doboj, 1998), Nemanja Mirosavljević (Radnik Surdulica, 1996) i Aleksa Matić (Spička Nova Ves Slovačka, 1996) – poručio je Draško Ilić, predsjednik FK Krupa.

Trener Slobodan Starčević ističe da će Krupa do početka šampionata odigrati osam kontrolnih utakmica.

– Prvi meč igraćemo sa Metalegeom 20. januara, a u Umagu planirano je još šest mečeva. Za sada imamo poznata tri rivala, a to su Domžale,  Triglav i Velenje. Generalka je najvjerovatnije  10. februara  sa Tekstilcem, klubom sa kojim imamo tradicionalno prijateljske odnose. Vjerujem da ćemo biti spremni, bez obzira na eventualne odlaske, spremni smo na sve, ova ekipa u svakom slučaju ima potencijal za velika djela – poručio je Starčević.

I pored obilne kiše, održan je prvi trening, a kraci sunca koji su se probijali kroz stijene kanjona u kotlinama nabujalog Vrbasa najavljivali su proljeće koje dolazi, u Krupi se nadaju berićetno…..

Spisak

Nevres Fejzić, Jovan Kutić, Mladen Ilić, Aleksandar Vukotić, Radosav Aleksić, Saša Nikodijević, Igor Makitan, Kerim Palić, Vladimir Ilić, Stojan Maksimović, Nikola Dujaković, Stefan Savić, Slobodan Milovanović, Zoran Šamara, Stefan Dabić, Lazar Marjanović, Nusmir Fajić, Elvir Koljić. Nova lica su: Jovan Lukić, Nemanja Mirosavljević i Aleksa Matić. Ekipi priključeni juniori: Nikola Ševarika, Dragan Domuzin, Nebojša Gvozdenović, Kenan Vučkić, Saša Glamočić, Perica Guskić. Povrijeđeni su Ajdin Redžić i Miljan Ljubenović. Opravdano odsutan Zoran Milutinović.