Fudbaleri Krupe reprezentativnu pauzu iskoristili su da odigraju prijateljsku utakmicu u Hrvatskoj, u Velikoj na stadionu Kameningrada, a rival je bio sastav Osijeka, koji se nalazi trenutno na četvrtoj poziciji hrvatskog šampionata.

I na kraju zanimljivog dvoboja rezultat je glasio 1:1!

    

U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a najbliže vodstvu “bijelo-plavi” iz grada na Dravi su bili već na samom početku utakmice, kada je Šorša  snažno šutirao  s dvadesetak metara i pogodio prečku. Dobru priliku  imao je Boban nakon proigravanja Jambora, u 36. minutu, međutim, odlično je reagovao golman Kutić i sačuvao mrežu.

 

U 48. minutu Krupa vodi!

Na ubačenu loptu s lijeve strane Fajić je glavom matirao Santinija. Potom su Zekićevi izabranici nametnuli svoj ritam, a do izjednačenja su stigli u 70. minutu. Lota je brzo izveo slobodan udarac s lijeve strane, proigravši Marića koji se odlično snalazi u kaznenom prostoru i pogađa lijevi donji ugao za 1:1, što je bio i konačan rezutat ovog meča.

     

OSIJEK – KRUPA 1:1 (0:0)

Strijelci: 0:1 Fajić (48), 1:1 Marić (70). Stadion: SRC “Velika”. Gledalaca: 200. Sudija: Oliver Hrmić. Pomoćnici: Kristijan Vuković i Ivan Mautner. 

Osijek: Malenica, Barišić, Jambor, Boban, Ejupi, Lopa, Milović, Šorša, Šimunec, Pervan, Hajradinović. Još su igrali: Santini, Mioč, Mudražija, Škorić, Grgić, Marić. Trener: Zoran Zekić. 

Krupa: Kutić, Galešić, Maksimović, Ljubenović, Vukotić, Nikodijević, Mirosavljević, Balabanović, Aleksić, Milanović, Fajić. Još su igrali: Fejzić, Lukić, Glamočić, Dabić, Nikolić, Ilić, Banović, Šamara. Trener: Slobodan Starčević.