U 9. minuti Mandić pokušava ali lopta odlazi preko gola. Igrao se 11. minut kad je OFK Grbalj poveo pogodkom iz kornera, 0:1. Krupa preuzima inicijatvi u nastavku i stvara šanse ali neprecizan je prvo Mandić pa u nastavku i Lukić. U 33. minuti prekid za Krupu, Lazar Nikolić odlično centrira, a Maksimović najviši u skoku postiže pogodak za izjednačenje (1:1).

Na poluvrijeme se odlazi nerijesenim rezultatom, a bilježimo situaciju iz 35. minuta kada Bilal odličnim pasom odigrava Mandića koji ide sam na golmana, ali Perović zaustavlja taj pokušaj.

Početkom drugog poluvremena, u 54. minuti Krupa dolazi u vodstvo. Mandić dobro šutira, golman odbija lopta na koju natrčava Šipovac i posprema je u mrežu za 2:11. Igrao se 61. minut kada Lukić istrčava kontru i povisuje rezultat na 3:1. U zadnje dvije minute viđena su još dva pogotka. Crnogorci prvo smanjuju na 2:3, ali već u narednom napadu Lazar Nikolić postavlja konačan rezultat 4:2.  Na Zlatiboru izabranike trenera Zorana Džimija Marića očekuju još dvije provjere, 23. jula sa Petrovcem, a četiri dana kasnije (27) sa beogradskim Grafičarem, filijalom Crvene zvezde.