Branislav Krunić i zvanično je imenovan za Šefa stručnog štaba banjalučkog premijerligaša! Njegova promocija održaće se 15. juna na Grasdskom stadionu, kada je zakazana prozivka, a već 24. juna slijede pripreme na srpskoj planininskoj ljepotici Zlatiboru.

– Tu sam, posvećen poslu maksimalno. Slijedi prelazni rok, treba ga pametno odraditi. Očekivanja su velika, vjerujem da mogu barem dio ispuniti, jer ne bi se ni prihvatio ovog posla da nemam namjeru da uspijem – ističe Krunić za naš portal, koji je kratkotrajnu pauzu iskoristio da odmori nekoliko dana u rodnom Trebinju.

– Znate kako, bio sam šampion s Borcem 2011. godine. Imali smo sjajnu ekipu, igrali kvalifikacije za Ligu šampiona, pobijedili Makabi u Banjaluci. Bio sam dio te zlatne generacije Borca. Nemogu i neću da ambicije kao trener budu mi manje od toga! Znam da smo povratnici u društvu premijerligaša, od nas niko i ne očekuje da prve godine uradimo velike stvari, ali u intervalu od naredne 2-3 godine, to mora biti jedan od ciljeva! Znam kako se postaje šampion, a to zna i Borac. Kada imate te kockice posložene, mnoge stvari se onda lakše same od sebe odvijaju. Jedva čekam prvi trening, jer od starta biće žestoko – poručio je Krunić, koji je skromno za sebe rekao da je bio dio zlatne generacije.

Svi znaju da on to jeste bio, ali i mnogo više, kotačić bez kojeg Borac ne bi bio to što jeste, i za mnoge najbolji poslijeratni igrač “crveno-plavih”. A, podjećamo da je od Otadžbinskog rata prošlo 24 godine, i na hiljade igrače….