Kriminalna hobotnica u sastavu:

  1. Zdravko Miličević, za njega se sve zna, a nadležni ćute i pored upućenog pisma od strane Rukometnog kluba „Sloga“ iz Doboja o malverzacijama u RSRS na čelu sa Zdravkom Miličevićem.
  2. Dragoslav Šaponja, na zadnjoj sjednici UO RSRS održanoj u Banjaluci napao je Zdravka Miličevića, konkretno da ne može više ovako da radi i da je krivac za ovakvo stanje u RSRS i RS BiH. Nedavno poslije toga imali smo telefonski razgovor Šaponja i ja i sve mi je to potvrdio što je rekao na toj sjednici sa naglaskom da on nikoga ne štedi i ne jebe. U međuvremenu da bi dobio glas više Miličević Zdravko izmišlja mjesto Direktora Premijer lige i imenuje Šaponju na to mjesto, uz obavezu da on lobira po svojoj regiji (Prijedor) da se kod glasanja daje glas Zdravku Miličeviću. Poslije ovoga Šaponja se uvlači u šupak Miličeviću i traži da se smjeni tehnička sekretarica Dana, zbog navodnih falsifikata u RSRS.

Predlaže da se tehničkog direktora RSRS postavi Elvis Jaćimović, a ne predlaže da se MUP-u prijavi krađa humanitarne pomoći za bolesne sestre, što je prikupljenih 2.000  KM ukrao Elvis. Za taj slučaj zna i Zdravko Miličević.

Pošto sekretarica Dana puno zna o mutnim-pljačkaškim radnjama u RSRS, sada Miličević i Jaćimović predlažu da se  isključi i istjera sa posla Dana.

Takođe na današnjoj  tajnoj sjednici  u Laktašima, koju je organizovao Zdravko Miličević prisustvovao je i Dragomir Šaponja kome je Zdravko obećao platu od 800 KM pod uslovom da bude uz njega.

Na pitanje kako će reagovati u Borcu, Zdravko je rekao da  su u Borcu svi kupljeni i da zato ne trebaju da brinu, jer oni su dobili organizaciju finala Kupa Svesrpskih zemalja. Zamislite Kup Svesrpskih zemalja, a učestvuju država Srbija i entitet Republika Srpska (RK Borac). Kako samo obmanjuju narod u RS; to je taj Zdravko Miličević.

  1. Treći član tajnog sastanka je mutikašica iz Brčkog Zvijezdana Nedić. Obećavaju joj da će biti Komesar Premijer lige i da će joj RS BiH isplatiti dužnih 6.000 KM, samo da bude uz Zdravka Smaju sada Amira jebača.
  2. Četvrti član sastanka u Laktašima bio je Elvis Jaćimović zvani Japanka. Kao generalni sekretar upropastio je RSRS. U toku je svih lopovluka u RSRS pa mu niko ne može ništa. U junu mu je istekao ugovor u RSRS, a on i dalje vedri i oblači.
  3. Peti član ovog tajnog sastanka je nažalost zaposlenik SIPE, koji treba da otkriva kriminalce, a on zbog svojih ličnih interesa, štiti ih. On se zove Željko Jošić. Evo prilike gospodinu ministru bezbjednosti Mektiću da ga upita šta se to dešava u RSRS i šta tu on radi kao zaposlenik SIPE. Imam ja o njemu još podataka, samo čekam pogodan momenat da to objavim. Moji podaci su tačni i tako će i ostati.

Na kraju me interesuje što Marinko Umičević podpredsjednik Borca ćuti, kao i Borac. Moram da vjerujem Zdravku Miličeviću da ih je sve u Borcu „kupio“ na svoj način.

O predsjedniku Skupštine RSRS Mili Radmiloviću mog reči da je saučesnik sa navedenim, zato što nije potpisao Odluku  o udružovanju u novi RS BiH, a zna šta se sve dešava. Mudro ćuti i napiše formalno pismo šta mu se sve dešavalo u radu sa Zdravkom, odnosno da ga je Zdravko sve vrijeme lagao.

Moj Mile ja ne bi bio predsjednik Skupštine ili Zdravko i Elvis ne bi sjedili na tim mjestima. Obzirom da si Hercegovac s tim sam ti sve rekao. Mile zašto ne štitiš Danu tehničkog sekretara; i ja i ti imamo pouzdane informacije da hoće da je smijene, jer previše zna.

  • Ne znam kako će i koliko izdržati u RSRS gospodin Radomir Jokić!?
  • Miro Bjelić