FK Sloga iz Gornjeg Crnjelova je novi član Prve lige RS, pošto su u protekloj sezoni ubjedljivo osvojili prvo mjesto na drugoligaškom istoku.

Uspjeh svakako vrijedan svake pažnje, a  najviše zasluga za to pripadaju predsjedniku kluba Zlatku Krbanjeviću koji je i aktivni igrač. Kako to dolikuje ovom klubu na završetku sezone proslavljena je titula.

-Momcima hvala na još jednoj predivnoj seriji koji ste odigrali u dresu naše Sloge. Zadovoljstvo je svakako biti na čelu ovakvih ljudi, i moram vam reći da sam presrećan, ne samo zbog rezultata koje postižete iz godine u godinu, a oni su vrhunski kao i načina  na  kome se ponašate na terenu i van njega. Imam samo hvale za sve igrače, trenere, zaposlene u klubu kao i za naše vjerne navijače. Odradili smo odličan posao ove sezone i ovo je zajednički uspijeh svih nas. Srećnim me čini i to da je naša Sloga 2  u prvoj takmičarskoj godini stigla do titula prvaka i plasirala se u viši rang u Prvu Opštinsku ligu. Veliki napredak je pokazala i naša škola fudbala i veliki napredak omladinskih selekcija. Sad predstoji zasluženi odmor i želimo napuniti baterije za sledeću sezonu u kojoj ćemo kao i do sada imati pobjedničke ambicije. Neće biti lako, ali moramo svi vjerovati jedni u druge. Ja sam veliki optimista za ambicije i u Prvoj ligi RS – rekao je predsjednik kluba Zlatko Krbanjević.

Iako su igrači na odmoru u Upravi novog prvoligaša vri kao u košnici!

Zajedno sa novim trenerom Draganom Mićićem se sačinjava plan pojačanja kao i plan priprema koje će početi za 10-tak dana.
Biće izvršena i preraspodjela trenera za rad u prvoj i drugoj ekipi kao i omladinskim selekcijama.
Najavljeni su odlasci, ali i dolasci u igračkom kadru. Ono što se zna jeste da su ispisnice dobili Đurić, Zec i Sakan.
                                                              Mijodrag Jakovljević