U Gradišci lopta ne miruje! Okupili su se veterani Kozare svih generacija i pokazali da možda poneki kilogram viška otežava kretnje, ali majstorstvo se nikada ne zaboravlja…

Rival im je bio Lijevče iz Nove Topole, rezultat iako u drugom planu bio je 2:0 za Kozaru, koja je u pojedinim trenucima podsjetila na vremena kada je lopta u Gradišci bila sve….

Kozara veterani 1

Kapitensku traku je ponio legendarni Mile Čatak, danas 54-ogidišnjak. Kozarin dres ponovo su obukli Nijaz Smajilović, Zlaja Vasiljević, Vinko Marinović, Darko Raca, Stojan Timarac, Edin Kolarić, Siniša Đurić, Tendžerić, Kozlina, Bodi Milovanović, Igor Janković, Dumonjić, Mijo Bajić, Mile Plavanjac,…. Strijelci su bili Vasiljević i Blagojević, a treće poluvrijeme uz “iće i piće”, ali i muziku  nastavljeno je kod još jedne legende Kozare Tihomira Čolića u popularnom “Prcu”. Pričalo se nadugačko i naširoko, a glavna tema naravno Kozara. Svi vjeruju da gradiščani predvođeni Borčetom Sredojevićem za koju godinu ponovo mogu biti ono što se nekada bili, prepoznatljivi od Novog Grada do Trebinje. I veterani su im dali vjetar u leđa, a od njih boljeg vjetra nema….