Revijalnom utakmicom, te večerom u restoranu „Tina“ Fudbalski klub Kozara stavio je pečat na sezonu iza sebe. Turbulentnu, ali sa najvažnijim ostvarenim ciljem, a to je bio opstanak u društvu prvoligaša.

Šef Stručnog štaba Vule Trivunović prozivku za novu sezonu zakazao je za 9. juli, a sasvim je sigurno da i igrački kadar neće biti isti kao u sezoni iza sebe.

Za sada je poznato da su vjernost Kozari za narednih 12 mjeseci produžili Boris Raspudić, Nebojša Stjepanović, Ognjen Pepi Petrović, Vladimir Petković i Zoran Petković, dok je veoma blizu toga i Vladimir Kremenović, a očekuje se i nastavak saradnje sa golmanom Mladenom Ilićem koji bi u Gradišku trebao stići kao pozajmljen igrač Krupe.

Odriješene ruke u izboru nove sredine dobili su Aljetić, Džombić, Bubić i Bojanić, dok je Babić na probi u Zemunu, i ukoliko ne ostane u Srbiji realan je njegov povratak u Kozaru.

Očekuje se i nekoliko novih lica, pregovora se sa više igrača, ali sve bi trebalo biti poznato u naredne dvije sedmice, kada će biti završena priča oko najvećeg dijela igračkog kadra. Jedno je sigurno, u Kozari ističu da će sve učiniti da naprave iskorak više, i da sebi nikada više ne dozvole situaciju kakav je bila većim dijelom proteklog takmičarskog ciklusa, a to je borba za goli život…..