U drugom polufinalu memorijalnog turnira “Drago Kovačević” u Žeravici, fudbaleri Kozare savladali su banjalučki Borac sa ubjedljivih 4:1. Gradiški prvoligaš tako će u nedjelju od 18 časova boriti se za trofej u sudaru sa domaćinom Jedinstvom, koje je bilo bolje od Dubrava nakon izvođenja jedanaesteraca (6:5), u regularnom toku bilo je 2:2.

Dobra fudbalska predstava u kojoj su izabranici trenera Vuleta Trivunovića pokazali više. Istakao se Radoja, dvostruki strijelac za svoj tim, a mrežu Borca još su pogodili Jandrić i Vuk Novaković. Jedini pogodak za Borac postigao je Danilović. Treba reći da je Borac od 36. minuta igrao sa igračem manje, jer je zbog prigovora isključen Radulović.

Treba napomenuti da je Kozara igrala bez kompletne poslednje linije, nedostajali su Raspudić, Kondić i Bunić, dok su “crveno-plavi” bili lišeni usluga Kajkuta i Žeravice i Ćosića.

Generalna proba koja je Kozari donijela ohrabrenje pred start sezone, a s druge strane Darku Vojvodiću glavobolju pred gradski derbi sa Željom.