Fudbaleri Mladosti i Lijevča podijelili  su bodove u susretu  21.  kola regionalne lige Republike Srpske, grupa Zapad odigravši bez golova 0:0. Zanimljivo da je domaćin u samo četiri dana ugostio dvije ekipe iz samog vrha (Karanovac i Lijevče), i da su obje završene identičnim rezultatom 0:0.

U prvom poluvremenu nije viđena pretjerano dopadljiva utakmica, bez nekih većih uzbuđenja pred oba gola.

U nastvku malo dinamičnije. Igro se 55. minut kada je Enis Mušanović  nakon povratne lopte Benjamina  Radivojevića šutirao jako sa 10-ak metara, ali preko gola. U 70. minutu Radivojević  se našao u situaciji jedan na jedan sa golamnom gostiju ali je oklijevao i kasno šutirao, te je tako propala najveća prilika za domaće da dođu do gola. U finišu utakmice Mladost je ostala s igračem manje nakon što je isključen Enis Mušanović, jer je burno reagovao  na jednu sudijsku odluku.  Mogli su to gosti kazniti, kada je Bojan Erceg  ubacio iz slobodnog udarca, Željko  Đukanović  se ispružio, ali nije uspio skrenuti loptu u  mrežu, pa je na kraju ostalo onih početnih 0:0.

MLADOST (KV) – LIJEVČE 0:0

Stadion: FK Mladost. Gledalaca: 50. Sudija: Dejan Smiljić. Pomoćnici: Živko  Marković I Vojislav Gajić (svi iz Banjaluke). Delegat: Bojan Topić (Banjaluka). Žuti kartoni: Vučenović, Đurić, Drljača (Mladost), Ilić (Lijevče). Crevni karton: Enis Mušanović (Mladost) u 90. Minutu.

Mladost (KV): Kutić, Jusić (od 75. Jurić), Đurić,Vučenović, Hadžiselimović (od 56. Tepić), Trifković, Maletić (od 57. Mušanović), Drljača, Avdić, Radivojević, Hibić.  

 Lijevče: Marjanović, Zekonja, Đuranović, Lekić, Blesić, Knežević (od 90. Mataruga), Erceg, Dumonić (od 89. Klisara), Peulić (od 46. Đukanović).

G. Popović