Onako kako su počeli tako su i završili sezonu!
Pobjedom nad Slogom iz Srbca rezultatom 5:0 uspješno je završena prva sezona Karanovčana u društvu drugoligaša. Posljednje kolo golovima Jokanovića, Dedića (2) i Miloševića (2) ekipa sa “Šljunkare” zvanično je izborila opstanak što je bio i primarni cilj u debitantskoj sezoni. Standardno na kraju sezone uz večeru i piće igračima, stručnom štabu i prijeteljima obratio se sportski direktor i pomoćni trener Nebojsa Anđelić.
On je i za naš portal prokomentarisao upravo završenu sezonu.
– Uspješna sezona za nas! Sedmo mjesto u drugoligaškom društvu gdje smo imali čast da snage odmjerimo sa mnogim velikanima Srpskog fudbala sigurno na nas ostavlja veliki utisak. Ako uzmemo u obzir tehničke probleme i oduzimanje šest bodova tim više moramo biti zadovoljni. U većem dijelu prvenstva šansu smo dali mladim igračima i neke od njih izveli na pravi put. Mislimo da smo uz par iskusnih provjerenih igrača odlično uklopili mlade igrače i smatramo da smo bili osvježenje u ligi. Zahvalio bi se svim igračima na pokazanoj neizmjernoj profesionalnosti, ljubavi prema klubu i fudbalu. Takođe se zahvaljujem mojim kolegama iz stručnog štaba Stanareviću i Maletiću i naravno predsjedniku Stanareviću bez kojeg ne bi moglo sve ovo nabrojano ni da se dešava. Od aktivnog igranja oprostio se naš golman Milan Bijelić kome dugujemo veliko hvala za sve urađeno za naš klub.
Zahvalio bi se svim medijima koji su intezivno radili na popularizaciji domaćeg fudbala i naravno svim sportskim radnicima i klubovima koji su ove sezone igrali sa nama i činili nas tužnim kada gubimo odnosno srećnim kada pobjeđujemo….jer to je fudbal – uz sportski pozdrav zaključio je Anđelić.
Biće na “Šljunkari” još dobrog fudbala…..