Nemanja Bamburać je ovog proljeća sigurno prvo ime drugoligaša Karanovca. Nekoliko pogodaka, asistencija, ali i atraktivnih bjegova protivničkim odbranama sigurno su potvrdile status prvog pojačanja tima sa “Šljunkare” tokom zime.
Poslednju bravuru Bamburać je imao u Doboju protiv Sloge, iako je njegov tim poražen, u sjećanju svih ostaće prelijep pogodak Nemanje, kada je sa 18 metara pocijepao mrežu na “Lukama”.
– Prije svega osjećam se super u novoj sredini, Karanovac je jedna jako zdrava i dobra fudbalska priča u Republici Srpskoj. Kao ekipa se slažemo i dajemo sve od sebe, rezultati nam nisu bas onakvi kakve smo očekivali, ali svi vjerujemo da možemo puno više i bolje. Mislim da je ekipa čitava zaslužna za moja dva gola u zadnje dve utakmice, nažalost nismo uspjeli da ostvarimo povoljan rezultat, ali raduje ta činjenica da smo uporni i da za nas nikada nije gotovo. Predstoji nam još sedam  kola u kojima vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat, ali prvo se okrećemo toj prvoj utakmici sa Ozrenom i idemo korak po korak. Zajedno sa dobrim igrama Karanovca, vjerujem da će i moje partije biti još upečatljivije – zaključio je 19-ogodišnji banjalučanin, koji je ponikao u Borcu, a polusezonu je proveo i u prvoligašu Alfa Modriči, prije nego što je pojačao Karanovac.