Radosav Aleksić je imao odličnu sezonu iza sebe u dresu Krupe. Stameni štoper je u tandemu sa Vukotićem činio jedan od najboljih štoperskih tandema  u Premijer ligi BiH, ali svemu dođe kraj, pa i toj saradnji. Vukotić je otišao put Belgije, a Aleksić na drugi kraj, prema Semberiji, u dres Radnika.
Prije toga stao je na “ludi kamen”, izgovorio je sudbonosno da dugogodišnjoj pratilji Mini Tošić, koju je upoznao još dok je nosio dres Slavije.
– Da, upoznali smo se prije pet godina, ona je iz Loznice, ali je studirala na muzičkoj akademiji u Lukavici, smjer violina. Ko bi rekao, ona violina, a ja fudbaler, hahahaha, ali eto, zajedno smo i ako Bog da tako će biti do kraja života – kaže ponositi mladoženja.
Njegov poziv je takav, da su putovanja česta, ali samo profesionalno, medeni mjesec sa Minom još uvijek je u magli.
-Imali smo i dvije svadbe, crkveno smo pravili 2. juna u Loznici, a pred matičarem sedam dana kasnije u Kruševcu. Morali smo tako zbog daljine između gradova, a i broja gostiju na obje strane. Bilo je lijepo u svakom slučaju. Bračno putovanje? Vidjećemo na zimu, u decembru, kako obaveze budu dozvoljavale – priča Radosav Aleksić i okreće se dobroj znanoj temi, fudbalu.
U petak sam se priključio novom klubu Radniku iz Bijeljine sa malim zakašnjenjem, jer sam  zbog svadbe dobio dva dana više slobodno. U klubu sam odlično prihvaćen, dosta igrača već poznajem, sa više njih sam već bio saigrač, tako da mi neće trebati puno vremena da se adaptiram, nekoliko dana da uđem u ritam i biće sve u redu.  Radnik je sačuvao kostur ekipe, prošle sezone su bili odlični, tako da i ove sezone imamo visoke ambicije – poručuje Aleksić.
O klubu iz kojeg je došao, Krupi, kako sam kaže sve najbolje, jer tu je proveo prelijepe trenutke.
-Dvije prelijepe godine u tom klubu i Banja Luci i mogu reći da mi je teško bilo prilikom odlaska, ali takav je život…. Klubu sam dao sve što sam mogao i rastali smo se i više nego prijateljski. Krupi želim sve najbolje i da ispune svoje ciljeve u narednoj sezoni. Odlazim ponosan na sve što smo uspjeli da postignemo u protekle dvije sezone svi zajedno kao ekipa sa šefom Slobodanom Starčevićem  na čelu – zaključio je Radosav Aleksić, ne skidajući osmjeh sa lica. Da li je Mina “kriva” nije nm rekao, ali da se osjeća srećno i zadovoljno, jasno je svima……