Jovan Vladimir Pavlović, prvotimac FK Željezničar Sport Team, te kadetski reprezentativac Srbije novi je član slovačkog prvoligaša Trenčina!

Četa s “Predgrađa” tako je napravila novi iskorak u transferima, jer naši premijerligaški igrači odlaze u drugoligaše, trećeligaše egzotičnih zemalja.

Jovan Vladimir Pavlović u Slovačku odlzi u februaru kada napuni 18 godina, a vrijednost cijelog transfera je 300.000 evra. Uz sve to Željezničar Sport Team bi trebao imati i procenat od sledećeg transfera Pavlovića, a ti iznosi ne bi bili mali.

Srećan sam što sam napravio ovaj iskorak. Hvala mom klubu, saigračima, navijačima, što idem dalje. Želja je da se razvijam i dalje, nadam se da ću uspjeti izboriti se za mjesto prvotimca u Trenčinu – poručio je Jovan Vladimir Pavlović.

Direktor Željezničar Sport Team Zlatko Davidović ističe da je Jovan u klubu od prvog dana, dakel već 10 godina.

Pavlović je naše djete, od prvog dana, ovo nam je najljepši poklon za rođendan. Naša projekacija je bila da u neka dva olimpijska ciklusa plasiramo nekog igrača na svjetsko tržište. Upsjeli smo nakon dva i po to je velika stvar. Nismo letjeli za novcem, već da Jovan Vladimir nastavi dalje da se razvija. Ovo je naš prvi veliki transfer, a ima još na vidiku sličnih događaja – poručio je Zlatko Davidović.

Treba u svemu napomenuti da je Trenčin filijala Ajaksa za Istočnu Evropu, i ako Jovan Vladimir Pavlović se nametne, vrata svjetske fudbalske scene biće širom otvorena za ovog momka….