U Krupi radno i mobilno! I pored dva startna proljećna poraza, koja u seriji donose tri vezana neuspjeha (Tuzla, poslednje kolo jeseni), zahavaljujući nekim drugim rezultatima, Liga za prvaka je bliža nego što je to bilo prije 180 fudbalskih minuta!

A, prva meč lopta je već za vikend kada u Krupu na Vrbasu stiže Čelik. Sastav iz Zenice bije tešku bitku za opstanak, i priključak ekipama koje žele da plešu u bh eliti i sledećeg ljeta. Dva startna remija protiv teških rivala podgrijavaju nadu da bi iz kanjona “Tijesno” mogli barem ne poraženi. Ali i u Krupi imaju računicu, barem tako uvjerava Irfan Jašarević…

Poštujemo Čelik i znamo koliko im znači ova utakmica, ali isto tako mišljenja sam da sa pobjedom u ovoj utakmici riješavamo naše mjesto u Ligi za prvaka što i jeste naš cilj. Imali smo težak raspored, igrali smo protiv Željezničara i Zrinjskog, i pored poraza mislim da smo pokazali da se možemo nositi s najboljima. Ja sam uvjeren, da poslije Čelika se vraćamo na pobjednički kolosijek – optimistički je poručio Irfan Jašarević, standardni defanzivac premijerligaša iz Krupe na Vrbasu.