Iza fudbalera Borca je nemiran vikend, jer start nije bio za pamćenje.

Ubjedljiv poraz u Bijeljini udaljio je banjalučane od zacrtanog cilja, plasmana u „Ligu za prvaka“, a li do kraja regularnog dijela sezoje ostalo je još 270 minuta, u igri je devet bodova, pa otuda i optimizam još uvijk ne napušta „crveno-plave“. Tako razmišlja i strateg banjalučkog premijerligaša Igor Janković.

-Bijeljinu moramo zaboraviti što prije! Pravili smo početničke greške, i završilo je tako kakao jeste. Ako bih tražio dobru stranu onda je to drugo poluvrijeme kada smo stisnuli rivala, ali nismo uspjeli postići gol, a da jesno ko zna u kojem bi smjeru otišla utakmica. Okrećemo se Krupi, teška utakmica, ali moramo biti pravi. Veoma cijenim naše komšije, ali prije svega gledamo u svoje dvorište. Znam da će biti teren u izuzetno teškom stanju, ali moramo ga još jdnom preorati kako bi došli do tri boda – poručio je Igor Janković.

S obzirom na partiju u Semberiji logično bi bilo zaključiti da će biti promjena u ekipi, što i strateg Borca potvrđuje.

-Hoće sigurno! Najmanje tri, vraća nam se Veselinović, i da nije ovako kako jeste rekao bi da sam na slatkim mukama, jer ispred sebe imam 25 fudbalera. Ovako ostaje nada da ćemo to sve posložiti i izabrati pravih 11 ratnika za ono što slijedi protiv Krupe – zaključio je Igor Janković, strateg Borca.