Fudbaleri Sloge iz Gornjeg Crnjelova prvi dio sezone završili su na drugoj poziciji sa tri boda manje od lidera Borca. Manje – više sve očekivano, izuzev toga da su banjalučani dobili paklenu konkurenciju u borbi za plasman u elitu BiH.

Iz ovog semberskog sela nadomak Bijeljine poručuju da se neće predati do kraja, a već je poznat i plan priprema, gdje će onaj centralni dio biti obavljen u turskom ljetovalištu Antaliji, i to u jednom od najprestižnijih hotela na toj obali, simbiličnog naziva “Titanik”.

Riječ je o hotelu sa 5 zvjezdica koji u svom ogromnom kompleksu sadrži apsolutno sve što je potrebno za boravak, trening, ali i uživanje fudbalera u onom slobodnom vremenu kojeg će biti malo, ali će ga sigurno biti.
Šest savršeno travnatih fudbalskih terena, vrhunske sobe, najbolja hrana iz svih svjetskih kuhinja, ogroman Spa centar sa obiljem sadržaja, otvoreni i zatvoreni bazeni, konferencijske sale, zabavni sadržaji, samo su neki od blagodeti u  kojim će uživati trener Dragan Mićić i fudbaleri Sloge. 
Iz kluba ističu da su u toku dogovori sa eminentnim evropskim klubovima sa kojima će se odigrati međunarodne prijateljske utakmice, a najavljena su i kvalitetna pojačanja, po jedno u svakoj liniji tima. 

Očigledno da nas očekuje zanimljivo proljeće, a fudbaleri Sloge bi iz Titanika mogli izaći kao pukovnici ili pokojnici….