Marko Marin, momak čiji su korijeni ispod Kozare, tačnije Gornjih Podgradaca, nakon nastupa u nekoliko evropskih velikana mogao bi ispuniti svoj dječački san, da zaigra u Crvenoj Zvezdi!

Zvezdan Terzić je otputovao u Pirej kako bi sa čelnicima Olimpijakosa pregovarao oko dovođenja Bena, ali bi u Beograd mogao da se vrati sa kapitalnim pojačanjem.

Svoj san da nastupi za Crvenu zvezdu mogao bi da ispuni Marko Marin, nekadašnji reprezentativac Njemačke i bivši fudbaler Čelsija i Sevilje sa kojima je osvajao Ligu Evrope.

Marin je više puta isticao da navija za Crvenu zvezdu, a na ruku beogradskim “crveno-belima” ide i činjenica da Olimpijakos sprema renoviranje igračkog kadra. Marin je u Čelsiju zarađivao oko 2 miliona evra po sezoni, u Olimpijakosu duplo manje, a da bi zaigrao za Crvenu zvezdu moraće da se složi sa uslovima prihvatljivim za srpsko tržište.

Marin je i u ljeto 2016. godine bio jedna od želja Crvene zvezde, ali transfer tada nije realizovan. U karijeri je igrao i za Menhengladbah, Verder, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon.

Ispod Kozare preko zvijezda do Zvezde, put Marka Marina…..