Fudbaleri Krup doživjeli su i drugi poraz na priprema u Istri. ovaj put na igralištu u Medulinu bolji od njih je bio hrvatski drugoligaš Šibenik sa 2:0. Iako to rezultat ne govori, Krupa kao i u prvom meču sa Koperom (2:3)nije bila u podređenom položaju, ali za razliku od njenih napadača, protivnici su svoje prilike pretvarali u pogotke.

Prvo je pogodio Bulat u smiraj prvog poluvremena, a tačku na i je stavio Čelić u 80, minutu. Treba napomenuti da je Krupa poslednjih pola sata igrala sa igračem manje, jer je pocrvenio Lazar Marjanović.

Naredni duel premijerligaš iz kanjona “Tijesno” igra u četvrtak 7. februara, a rival je Češki prvoligaš FC Budjevice.

KRUPA – ŠIBENIK 0:2 (0:1)

Strijelci: 0:1 Bulat (43), 0:2 Čelić (80). Stadion: Igralište broj 5 u Medulinu. Gledalaca: 50. Sudija: Mateo Čalić (Marčana). Crveni karton: Lazar Marjanović (Krupa) u 60. minutu. 

Krupa: Kutić, Jelić, Redžić, Makitan, Lukić, Dujaković, Puzigaća, Palić, Nikodijević, Milanović, Maksimović. Još su igrali: Marković, Karišik, Modić, Guskić, Marjanović, Šipovac, Blažević, Aganspahić, Dekić, L. Nikolić, S. Nikolić. 

Šibenik: Labrović, Peklaj, Blaić, Panđa, Kenedeš, Kukec, Princ, Barišić, Maleš, Vukorepa, Bulat. Još su igrali: Rogić, Biač, Pustin, Antunović, Barišić, Okečuku, Čelić, Stanić, Abramović, Lokin, Roka, Galešić, Đoković, Musa.