Denis Marjanović član Kluba Borilačkih sportova “Hektor” boriće se protiv Rusa Aleksandra Šulaka u duelu Srbija – Rusija koji će se održati  u Novom Sadu 26. aprila.

-Radiću za Srbiju protiv Rusije, a protivnik će mi biti Aleksandar Šulak, reprezentaivac Rusije, šampion ove zemlje, i tipični predstavnik sovjetskog kik-boksa. Sasvim sigurno me očekuje jedan dobar meč.  Ja sam vlasnik šampionskog pojasa „Megdana“, ali napominjem da ovaj meč neće biti meč za odbranu pojasa nego prestiž meč, a ja se nadam da ćemo do kraja godine organizovati i duel za odbranu pojasa, možda čak i u Banjaluci. Mogu reći da sam spreman, jedva čekam da meč počne – rekao je Marjanović.

Na istoj manifestaciji član “Hektora” Čedo Pantić boriće se za pojas organizacije „Megdan“protiv Novaka Radulovića.
– Moj protivnik, Novak Radulović je dobar borac, na našem prošlom meču u Sarajevu je pobijedio prekidom jer sam ja zadobio posjekotinu. Spreman sam i sve one koji ne vjeruju u mene i koji se klade protiv menemoraću razočarati jer 27. aprila zu Banjaluku stižem sa pojasom –rekao je samouvjereni Pantić.
Na meč u Novom Sadu putovaće više od 500 navijača iz Republike Srpske koji će organizaovano iz Laktaša, Banjaluke, Modriče, Milića,
Bijeljine, Vlasenice i Zvornika kenu put srpske Atine.
– Megdan je izuzetno respektabilna organizacija sa velikim brojem članova, i izuzetno kvalitetnim mečevima koje su organizovali. Mi smo ponosni što imamo priliku da učestvujemo i njihovim događajima i nadam se da ćemo sledeću reviju organizovati u Banjaluci jer smo u pregovorima za tako nešto – rekao je Predrag Stanković, predsjednik KBS Hektor.