Ponovo će Gradski stadion u Banjaluci biti epicentr fudbalskih dešavanja. Grmiće na sve strane, a nije od gromova, to će se čuti pjesma borčevih “lešinara”!

Konačno je postignut dogovor između dvije strane, popustil isu u svojim zahjevima i jedni i drugi, i “crveno-plavi” fudbaleri imaće već od prvog kola 12. igrača iza sebe!

Saopštenje FK Borac prenosimo u cjelosti:

Na sastanku Uprave FK Borac Banja Luka, na čelu sa predsjednikom Kluba gospodinom Vicom Zeljkovićem, sa predstavnicima navijačke grupe “Lešinari” postignut je dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine Gradskog stadiona u Banjoj Luci.

Na pomenutom sastanku Uprava i navijači su se dogovorili i o tome, da dosadašnji član Skupštine FK Borac Banja Luka, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić, ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju i funkciju u FK Borac Banja Luka, nego će predstavnici navijačke grupe “Lešinari” u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini.

Na ovaj način prevaziđene su nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava Kluba – “Lešinari”, koje su dovele do bojkota od strane navijača, a sve zbog zajedničkog nam “interesa”, a to su Borac i Banja Luka.

Uprava Kluba ovim putem poziva sve navijače i simpatizere FK Borac Banja Luka, kao i ljubitelje fudbala i sporta uopšte, kako u Banjoj Luci, tako i u regiji, ali i čitavoj Republici Srpskoj, da podrže FK Borac, i svojim prisustvom na utakmicama i energijom doprinesu još jačem i stabilnijem Borcu.

Zajednički snagama za jak Borac, Banja Luku i Republiku Srpsku!