Zoran Grbić, bh arbitar iz Prijedora definitivno je izgubio kompas! Nekoliko skandaloznih odluka tokom sezone, a koje je opet pokrio dubički muftija Dragan Banjac u emisiji BHT televizije, kao da nisu bili dovoljni!

Kap koja je prelila čašau jeste poslednje kolo, i dešavanja na “čudnoj” utakmici između Tuzle sitija i Sarajeva (1:0).

Naime,  Grbić  je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremenu u samo jednom minutu dodijelio dva žuta kartona Ajdinu Nukiću, ali ga nije isključio iz igre!

Nukić je prvo napravio nedozvoljeno oštar start nad Almirom Bekićem, Grbić mu je odmah pokazao žuti kartona, a onda je nastala gužva na terenu.

Očigledno da ovim previdom su prekršena Pravila fudbalske igr (PFI), i da će u Takmičarskoj, a pogotovo u sudijskoj komisiji BiH “isprave krive Drine”, i zataškaju sve šta se dešavalo, ovaj put u Tuzli, ali i tokom cijele sezone.

Na kraju, “žrtveno jagnje” ispala je Krupa koja će u niži rang takmičenja, zbog brojnih skandaloznih odluka upravo Grbića, a tim iz Kanjona Tijesno tokom cijele sezone nije imao nikakvu podršku niti svoje baze PFS Banjaluka, još manje FSRS, a o sarajevskom lobiju netreba trošiti riječi.

Na kraju ostaje samo da se zapitamo, da li je Grbić završio osnovnu školu, ili je poput svog sugrađanina Vlade Lisčinskog išao u specijalnu školu, jer za prijedorskog arbitra očigledno 1+1 nisu 2. Ili jesu, ali po drugom kantaru…..