Fudbaleri Krupe poraženi su u poslednjem meču od Tuzla siti (0:2), ali i pored loše igrte domaće ekipe, još nekoliko činjenica na stadionu u Krupi na Vrbasu “bolo je oči” navijačima i ljubiteljima fudbala.

Jedna situacija viđena je početkom drugog poluvremena kada arbitar iz Prijedora Zoran Grbić ostaje nijem, iako se “iz aviona” vidjelo da je u pitanju prekršaj za najstrožu kaznu. Takođe, kod drugog pogotka Ubiparipa, nakon kornera “previdio” je prekršaj u napadu, koji je za posljedicu imao da je Ubiparip ostao usamljen i nije mu bilo teško da pospremi loptu u mrežu. Zašto je Grbić tako sramno sudio u Krupi na Vrbasu najbolje zna on sam, kao i kontrolor Salem Prolić, jer ostaje još uvijek tajna kako je ocjenio prijedorskog arbitra u ovom meču.

Krupa očigledno ove sezone nije miljenik “ljudi u crnom”, pa dijelom i tu treba tražiti razlog za loše rezultate. Svi se sjećaju onog sramnog poništenog pogotka Koljića protiv Širokog Brijega u posljednjim trenucima koji bi značio trijumf od 3:2, ali je gol poništen zbog nedozvoljene pozicije, iako je igrač Širkog bio nekoliko metara bliže golu od Koljića!

Uostalom, pogledajte Grbića i njegov gaf ili namjeru, sada je sasvim svejedno….