Ima sibolike, i to fudbalske!

Pobjednik Drugog memorijalnog turnira u malom fudbalu “Stojan Tomić Čupo” koji je održan u Modriči, jeste Ekipa Garinča iz Slavonskog Broda. 

U konkurenciji veterana pobjednički pehar podigao je domaći tim Žuti mravi. 

U finalnoj utakmici seniora, odigranoj sinoć na sportskom terenu u mjesnoj zajednici Modriča četiri, ekipa iz Slavonskog Broda pobijedila je domaći tim “Bilobord Jović” rezultatom 6:3.

U konkurenciji veterana modrički “Žuti mravi” su rezultatom 2:1, u finalu održanom u petak, 21. juna, savladali tim “KMF” iz Brčkog.

Na trodnevnom turniru “Stojan Tomić Čupo” učestvovalo je 13 ekipa seniora i sedam timova veterana iz Šamca, Dervente, Doboja, Vukosavlja, Brčkog, Gradačca, Odžaka, Slavonskog Broda i grada domaćina.

Turnir su organizovali prijatelji i bivši saigrači Stojana Tomića (22) koji je tragično preminuo na utakmici 19. juna 2013. godine u Derventi.

Član Organizacionog odbora turnira Goran Lukić rekao je da se ovom manifestacijom njeguju uspomena na rano preminulog Stojana, talentovanog fudbalera tadašnjeg premijerligaša Modriče i Fudbalskog kluba Borac iz Šamca, koga su od milja zvali Čupo.