Po veličini varošica, po srdačnosti je Petrovo velegrad. Metropola dobrote u kojoj, u fudbalskom pogledu, žive i stvaraju dobri domaćini i čestiti ljudi.
Ratovi, požari i poplave, kakve sve nevolje nisu udarale na Ozren, a on iz svake nedaće izlazio ljepši, prkosniji, ponosniji.
Ova zima je bila bez mnogo snijega i studeni, ali je jedne noći u ofanzivu krenula olujnim vetrom koji je odnio krov na klupskim prostorijama petrovskog drugoligaša.
Ozren je ostao bez “kape”, ali ne i glave!
Predsednici dva kluba, Nenad Ćuković i Petar Jelić, bili su saigrači i ostali prijatelji sve do današnjih dana. U nevolji se lako prepoznaju prijatelji, pa su Ozren i Alfa Modriča odigrali humanitarnu utakmicu, prikupljena sredstva biće usmjerena u izgradnju novog krova na klupskim prostorijama Ozrena, a prijateljstvo dva kolektiva postalo je iskrenije i snažnije. Ni trijumf gostiju neće to prijateljstvo pomutiti, mada su domaće pobjede u Petrovu tako česte.
Načelnik Petrova i predsjednik Ozrena, Ozren Petković i Nenad Ćuković, uručili su predsjedniku gostiju Petru Jeliću prigodne poklone, te još jednom broju pojedinaca. Lijepa priča sa Ozren planine odlazi u fudbalski svijet.

Zasluženo..

OZREN – ALFA MODRIČA 2:5 (0:0)

Strijelci: Talić u 55.i Bilogrlić  85.minutu za Ozren, a Lukić u 56.i 76., Trifković u 60.,Dudić u 89.i Tadić u 90.minutu za Alfa Modriču.Stadion: Lužanjak. Gledalaca: 250. Sudija: Marinko Cvetković(Petrovo). Pomoćnici: Dejan Lazić i Slaviša Gligorić(oba iz Doboja).  Žuti kartoni: Biloglavić(Ozren), Trifković( Alfa M.)

OZREN: Karajbić, Kapetančić, Rakanović, Biloglavić, Nikić, Katanić, Petrović, Talić, V. Vuković, Šijerkić, S. Vuković. Još su igrali: Blažanović, Majstorović, Nešić, Pupovac, Jaćimović, Đurić, Stjepanović, Tomić. Trener: Siniša Đurić.
ALFA MODRIČA: Tripić, Lazareski, R. Prljeta, Kojić, Lukić, Damjanović, N. Ilić, Purić, Zlatković, M. Ilić, Tadić. Još su igrali: Đurić, Trifković, N. Prljeta, Pejić, Ristić, Dudić, Šuka. Trener: Drago Svitlica.
Slađan Jeremić