U Dvorovima se očigledno igraju sa sopštenjima, jer nakon prvog, na našu adresu stiglo je i drugo saopštenje, koje je ovaj put potpisao predsjednik Vladan Simeunović. On demantuje prvo saopštenje, u kojem su iznesene optužbe na račun arbitra derbi utakmice između Proletera i Jedinstva Brodac (1:1), a u kojoj je bijeljinski sudija Stefan Maletić dosudio dva kaznena udarca za goste.

Prenosimo i drugo saopštenje FK Proleter u cjelosti:

Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Vladanom Simeunović, u potpunosti se ograđuje od, navodnog, saopštenja Upravnog odbora objavljenog na vašem portalu, a u vezi suđenja na utakmici sa FK Jedinstvo Brodac.

Sve naše primjedbe i zapažanja ćemo dostaviti sudijskoj komisiji  FSRS u koju imamo puno povjerenje i nećemo dozvoliti da se obračuni sudijskih klanova reflektuju na naš renomirani klub koji je, uzgred, juče odigrao 603 prvenstvenu utakmicu u 23 sezoni Druge lige FSRS.

Molimo vas da ovo saopštenje objavite na vašem portalu.

Mi smo pustili saopštenje i ovo drugo, a neka čitaoci vide koje je bliže stvarnosti, i ko je preko noći promjenio mišljenje, još kad se kumovska sluša….