Kao i većina klubova u Srpskoj, ni u Janji ne cvjetaju ruže. Finansijska situacija je daleko od idealne, pa čak se razmišlja i o nejanepopularnijem potezu gašenju kluba!

Sve ovo osvanulo je i na fb stranici kluba, a pogledajte i video prilog poslije kojeg će vam mnogo toga biti jasnije….

– Poštovani i cijenjeni ljubitelji kluba FK “Podrinja” iz Janje podnosimo vam izvještaj sa Skupštine koja se juče održala u Domu kulture.

Dakle, prisutnima na Skupštini je pročitan finansijski izvještaj i izvještaj o radu u predhodnom periodu odnosno od 01.01.2019.god. pa sve do jučerašnjeg dana. Takođe na Skupštini iznešeni su problemi u kojima se trenutno nalazi klub.

Iza nas je jedna zaista teška kako takmičarski tako i finansijski sezona. Radna grupa koja je formirana na Skupštini koja je bila u Januaru brojala je negdje oko 30 članova, međutim već na prvom sastanku veći broj članova nije se pojavio. Svaki naredni sastanak odaziv je bio sve manji, dakle ta radna grupa se svela svega na nekih 6/7 ljudi koji su iznijeli sav teret do kraja sezone. Shodno svemu tome, svi članovi radne grupe na jučerašnjoj Skupštini podnijeli su ostavku. Razlog svemu tome je što se kluba prvenstveno nalazi zaista u jako lošoj i teškoj finansijskoj situaciji, pa tek onda u nedostatku radne snage odnosno nedovoljnog broja angažovanih ljudi.

U nadi da će naći neko rješenje zakazan je novi sastanak za NEDELJU 30.06.2019.godine sa početkom u 19:00h u Domu kulture.

Ako se ne pronađe adekvatno rješenje za
FK “Podrinje” iz Janje, bojimo se da će doći na najružnijeg scenarija, a to je da će se klub UGASITI!

POVODOM TOGA MOLIMO VAS, SVE SIMPATIZERE DA OVU SITUACIJU SHVATITE OZBILjNO I DA SE ODAZOVETE OVOM SASTANKU I DA POMOGNETE U RJEŠAVNjU SITUACIJE U KOJOJ SE KLUB NALAZI – stoji između ostaloga na fb stranici FK Podrinja Janje.

Situacija daleko od idealne…..